Sila klik link bawah...

Friday, June 22

Percikan Bunga Api










Salam buat semua.
Selamat pagi buat semua. Hari ni dah masuk 2 Syaaban. Tinggal hampir 1 bulan saje lagi untuk masuk bulan Ramadan. Sekejap sahajakan masa berlalu....

Semalam Nur mengemas kini fail2 dalam simpanan. Terjumpa folder gambar ni. Cantikkan gambar2 bunga api di atas ni.. Kesemua gambar2 ni milik anak murid Nur yang memiliki kamera DSLR-nya sendiri. Firdaus namanya.. Dia memang berbakat. Kalau tak silap, dia dah migrate ke luar negara mengikut ayahnya.

Ok semua, Nur nak bersiap2 untuk ke sekolah. Jumpa lagi di lain entri. Terima kasih pada semua yang sudi membaca dan singgah ke blog ni.

Sekian, wassalam.



 


UPDATED

p/s : Gambar ini diambil oleh Firdaus (anak murid) ketika malam sambutan Hari Raya Aidilfitri.

19 comments:

  1. Salam Yong,

    Pandai dia rakam, akak ada handphone jer...sian!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Moh Kembara : Wslm Kak Yon..

      Anak murid Nur ni memang minat fotografi dan dia belajar dan pergi kursus fotografi.. :)

      Delete
  2. Replies
    1. Mrs. Eady : Ayahnya bertugas di luar negara, kalau tak silap..

      Delete
  3. Replies
    1. Asyifa Mustaffa : Memang cantik.. Kak Nur tak pandai mengambil gambar seperti ini.

      Delete
  4. Cantik dan pandai dia ambil kalau kakak entah apa jadinya Nur..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zakie : Hehe.. samalah dengan Nur.. Dia memang berbakat!

      Delete
  5. cantik! ada keraina apa-apa ke yang ada bunga api tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadiah Sidek : Kalau tak silap, ini gambar semasa sambutan tahun baru.

      Delete
  6. dah agak dah mesti org yg mahir ambik ni sbb bukan senang kan nk ambik gamabar bunga api

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rina @ Cik Betty : Betul, dia memang ambil kursus fotografi dan sangat meminatinya.

      Delete
  7. salam nur..memang cantik gambar bunga api ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Acik Erna : Wslm kak.. Memang cantik, sebab tu Nur kongsi di blog ni.

      Delete
  8. cantiknya....waktu mlm sinarnya bergemerlapan..

    ReplyDelete
  9. Kalau hendak mengambil gambar bunga api perlu guna tripod dan set shutter time panjang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saudara Azrin : TQ atas tips yang diberi.. :)

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...