Sila klik link bawah...

Tuesday, July 3

Pray


Credit picture HERE


p/ s : Jemput semua follower blog Cetusan Rasa untuk turut serta dalam GA Nur yang pertama. 
Klik pada banner di bawah untuk makluman lanjut.




Ini bannernya GA Kak Ida 1001 resepi :





8 comments:

  1. As'kum Nur Kak sha dah save gambar GA Nur tu.. pastu post kat wall akak ehh?? sorry akak ni memang boleh tahan blurr nya hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Shahriah : Wslm Kak Sha... Erm Nur dah explain detail di fb.. Takpe2.. if akak tak pasti nanti Nur explain lagi ye.. :)

      Sayang akak... ** hugs**

      Delete
  2. Cara terbaik untuk meminta pedoman dan ketenangan adalah memunajat kepada Allah SWT.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saudara Azrin : Betul tu.. Hati kita akan lebih tenang bila kita sentiasa mendekatkan diri padaNya..

      Delete
  3. Nur kalau klik gambar utk GA tu tak keluar tau dia punya syarat. Tapi kakak dah tahu...

    Moga kita semakin dekat padaNya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zakie : Nur dah perbaiki link tu.. Thanks ye atas makluman..

      Mudah-mudahan kita sentiasa dekat padaNya.. Kak Zakie tak nak join GA ke??

      Delete
  4. Assalamualaikum Nur,

    akak tengok budak tu geram semcm aja...berketak2 kaki....tersentuh hati lihat hamba yg bersujud pd Allah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Nuridah : Waalaikummussalam Kak Nur.. Hehe.. comelkan budak tu..

      Terima kasih kak kerana sudi singgah ke blog.. Moga gambar ni akan jadi peringatan untuk Nur dan kita semua agar sentiasa ingat pada Yang Maha Esa.

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...