Sila klik link bawah...

Saturday, August 18

My 3rd Giveaway 2012





Sila scroll ke bawah untuk entri yang terbaru..
Sempena ketibaan Syawal ni, Nur nak buat simple giveaway. Kiranya ini giveaway ketiga la..

Nur akan beri hadiah pada mereka yang meneka jumlah harga barangan di atas dengan tepat dan cepat.

(Hanya seorang pemenang sahaja akan dipilih oleh Nur)
Hanya perlu tulis di ruangan komen je.
Mudah bukan.
Tarikh tutup sehingga jam 31 Ogos 2012, jam 11.59 malam .

Pemenang adalah berdasarkan harga paling tepat dan terpantas.

Apa tunggu lagi... Tak rugi meneka, tak perlu buat sebarang entri atau link.

Ada hadiah menarik menanti pemenang.

Selamat Hari Raya Aidilfitri.

23 comments:

  1. RM 231.50 hehehe.


    Selamat Hari Raya kak! Maaf Zahir & Batin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zahira : Selamat Hari Raya.. Tq kerana mencuba ;)

      Delete
  2. Sementara bersiap-saip hendak beraya sempat lagi meneka. Jawapan RM270.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saudara Azrin : Saje je suka2.. Tq kerana mencuba ;)

      Delete
  3. kkida join....agak-agak je yek!
    RM289.00

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ida : Cubaan yg baik... Tq kerana sudi mencuba :)

      Delete
  4. Lapar ni...matematik tengah lemah. Hehe...ckLah agak dalam RM248 kot.


    Selamat hari raya ya Nur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak ckLah ; Takpe kak.. Cubaan yg baik.. :) Selamat Hari Raya kak..

      Delete
  5. Fulammak banyer barang akak beli..honney try ye....tak tahu ler ong ke x..huhu... RM 325.90

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Honney : Cubaan yg baik tu.. Takpe, at least mencuba :)

      Delete
  6. salam..nak join juga le...emmmm teka rm 350...selamat hari raya aidilfitri buat nur sekeluarga :)

    ReplyDelete
  7. assalam nur..barang2 memang mahal sekarang ni.acik teka rm 400

    ReplyDelete

  8. hehe.. kyong cuba, agak2 jer ni.. rm150

    ReplyDelete
  9. slmt hari raya nur...nak teka...RM 250...;)

    ReplyDelete
  10. hye!!sy nak teka jugak~~
    RM263.50

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...