Sila klik link bawah...

Monday, September 24

Lihatlah kecomelan Humaira

 
Haaa... apa nak tengok kecomelan saya... Nanti ye.. Kejap lagi saya posing..
 
 
 
Saya suka minum air masak.. suka sangat..
 

 
Saya pandai pose macam momok.. hehe..
 

 
Saya suka buat muka "sweet".. Ala2 macam model....
 
 

 
Macam2 gaya saya boleh buat.. Lagi2 pulak bila nampak Auntie Nur dah pegang kamera,.. :D
 
 
 
Tapi kan sebenarnya saya seorang yang pemalu.. Tahun depan, ibu nak hantar saya pegi sekolah tadika.. Auntie2 dan uncle2 semua doakan saya jadi budak yang pandai dan bijak ye.. Terima kasih buat auntie2 dan uncle2 yang sudi tengok dan baca entri saya ni.. Nanti rajin2lah komen dalam blog ni ye... (statement ni Auntie Nur yang suruh Humaira tulis.. hehe )
 
Yang benar,
Humaira.. 
 
 
video
 
Pandai juga loyar buruk.. Sangat pandai berbahasa Inggeris tapi bila disuruh cakap.. ada je helahnya..
 
 

9 comments:

  1. Anak buah Nur suka bergaya didepan kamera. :-)

    ReplyDelete
  2. smga jadi anak yg bijak pandai n solehah.. tentu petah bila bcakap ni..suke tgok muka humaira yg malu2 tu.. ni email akk za_na66@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. comelnya dia...sejuk mata memandang redup wajahnya

    ReplyDelete
  4. hehe..comelnya humaira..nnt belajar pandai-pandai ye cayang boleh jd cikgu mcm auntie nur :))

    ReplyDelete
  5. hehe..sangat comel humaira ni. bila Amni tengok dia sibuk tanya..sapa tu mama?dia kat malaysia ke?hehe.

    ReplyDelete
  6. pandainya dia...mcm2 gaya berposink ye he he

    ReplyDelete
  7. salam ziarah nur

    suka tenguk telatah anak perempuan..suka posing kan.
    suka gak dulu masa anak pempuan kecik beli macam-macam baju ropol-ropl

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...