Sila klik link bawah...

Sunday, October 21

Cenderahati

 
Comel tak hadiah ni.. Ermmm cuba teka hadiah cenderahati ni untuk siapa?
 
Mode : Geram.. line internet di kampung sangat menghampakan. Sungguh menguji kesabaran diriku. Sebab tu la hanya 1 gambar je yang boleh di'upload'. Geram + tension...
 
 


12 comments:

  1. Kalau sy teka betul boleh dpt satu tak? Hehehe untuk student kot? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Khalilah MNor : Ermm ini cenderahati untuk pengawas.. Akak pun tak dapat sebab bukan guru pengawas..

      Terima kasih kerana sudi meneka.. :)

      Delete
  2. saya ade buku kotak2 dengan cepit2 tu semua..hehehe =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nour Eyza : Oh ye ke.. kebetulan pula.. ♡

      Delete
  3. assalam nur....nak bagi murid2 ke tu nur

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Acik Erna : Wslm Kak Acik.. Ye kak, cenderhati ni untuk pengawas sempena jamuan akhir tahun mereka.

      Delete
  4. Salam Nur...
    Cantiknya cenderahati tu... kreatifnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. MystoryPic : Wslm kak.. Cenderahati ni datang dari idea rakan sejawat..Cantikkan.. Nur pun berkenan.. ♥

      Delete
  5. Salam Nur..Comelnya cenderahati ni. Camne nak dapatkan cenderahati ni eh..Heheheh..

    Nanti rerajin singgah www.qashmere.net shopping baju. Plus size fashion pon ade tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mummy Akmar : Wslm Mummy Akmar.. Buku, sepit dan bookmark ni dibeli di kedai DIY di TESCO cawangan Bukit Indah.

      Ada masa nanti Nur singgah blog tu.. Nur agak jarang nak ber'shopping' online.

      Delete
  6. assalamualaikum nur...cantik cenderahati ini utk anak2 murid ke...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak maszull : Waalaikummussalam kak.. Ye kak.. Cenderahati ni untuk pengawas..:)

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...