Sila klik link bawah...

Tuesday, October 16

Jumpa Rakan Lama di Tapak Pesta Konvo UTM

 
Pemandangan sekitar tapak pesta konvo UTM.
 
 

Banyaknya gerai.. Rambang mata..
 

 
Kenangan dengan rakan lama waktu belajar di UTM dulu.

 
Pameran



 
Kedai cenderahati UTM




 
Kiosk AidiJuma pun ada..


 
Rock climbing.. siapa yang berani bolehlah cuba..

 
Dan yang best.. Nur sedut ni.. Nikmatnya..

 
Little teddy yg comel untuk para graduan.
 
 
p/s : Tak sempat cerita panjang. Layan gambar je ye.. Nur nak ke sekolah. K wassalam.
 
 
 

16 comments:

  1. Kena bawa duit yang banyak juga ni... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakcik Nur : Oh.. Nur cuma cuci mata je kak. Tak beli apa pun.. Kalau nak shopping kat sini lebih elok tunggu hari last..barang lelong, harga lebih murah.. :)

      Delete
  2. wa wa wah...bestnya nor...terimbas kenangan silam...zaman muda mudi dolu2..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zurina : Dulu kami berdua satu sek, tapi sekarang dia dah pindah. Sembang macam2 topik... jarang nak dapat jumpa macam ni.

      Delete
  3. dah lama tak g convo.. selalunya every year gather2 ngan kawan2 lama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Mila : Nur pun tak pernah pegi sejak duduk di JB. Kebetulan lama tak jumpa kawan lama.. tu yg dating.. :)

      Delete
  4. Kakak mula nak pergi tak jadi sebab adik nak periksa lepas tu jenguk anak di asrama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zakie : Takpe kak.. keluarga dan anak2 lebih penting dan perlu diutamakan.

      Delete
  5. mmg seronokkan kalau dpt gader2 dgn kawan lama ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Kesuma Angsana : Oh memang seronok... :) Bersembang panjang.. sedar2 dah 2 jam berborak.. macam2 cerita keluar.. hehe

      Delete
  6. assalamualaikum nur...sukanya dpt jumpa kekawan lama yer...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak maszull : Waalaikummussalam kak.. Lama tak jumpa kak.. Memang la seronok. :)

      Delete
  7. Wah lama dah tak pegi pesta konvo.dulu di sabah sll je pegi pesta konvo ums,dan mata akan menjamu setiap pameran dan gerai2 yang banyak dan menarik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arina Shamsul : Memang cuci mata je.. Tak shopping pun..:)

      Delete
  8. Ada replika kapal terbang. Teringin sangat hendak melihat secara dekat untuk melihat didalam cockpit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saudara Azrin : Patutnya saudara turun JB masa pesta konvo UTM ni berlangsung... Boleh tengok secara dekat..

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...