Sila klik link bawah...

Monday, October 22

Seorang yang Bahagia dalam Hidup








Gambar2 ini diambil oleh Nur di sekitar kawasan sekolah sebelum pulang ke rumah. Berkemungkinan hujan lebat akan turun lagi di JB petang nanti.

.
.
.
 
Tertarik dengan kata2 hikmah di bawah untuk renungan bersama..
 


 
 

16 comments:

  1. assalammualaikum..
    salam kenal..sy follow

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Anita : Waalaikummussalam kak.. Salam perkenalan juga.. Terima kasih kerana sudi follow blog ni.. :)

      Delete
  2. salam..nk tanya, tulisan akk dlm blog x jelas tu camana? kaler font tu x nampak atau camana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Syariza : Wslm kak.. Nur rasa akak perlukan gunakan jenis tulisan yang mudah dibaca dan saiz yang agak besar.. Maaf ye kak.. Harap akak tidak berkecil hati..

      Delete
    2. ooo ye ke, tq nur,
      akk x kecik hati pon. sblm ni akk view blog pakai google chrome ok jer leh nampak font tu. may be bila pakai explorer atau mozilla font tu krg jelas, yg tu akk terlepas pandang pula..

      nanti akk tukar font lain yg lebih jelas

      Delete
    3. Kak Syariza : Nur guna Internet Explorer.. Syukur la.. bimbang juga akak berkecil hati. Nur ni risau sikit nak menegur tapi untuk kebaikan juga.. Maklumlah Nur ni rabun sikit.. Font kecil tak berapa nak nampak.. Lega bila akak terima cadangan Nur tu.. ♥

      Delete
  3. kepulan awan yang cntik...suka tgk awan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zurina : Nur pun suka tengok awan dan ambil gambar awan.. ♥

      Delete
  4. Saya bersyukur. Tapi trasa belum bahagia lagi. erm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sauara Muhammad Izuan : La kenapa boleh jadi macam tu ?

      Delete
  5. sekarang ni musim hujan...
    nice quote...bersyukur dgn segala pemberianNYA..:)

    ReplyDelete
  6. Tu la kan.... kita cuma manusia biasa... tak kuat tempuh dugaan Allah

    ReplyDelete
  7. harini separuh hari langit sangat cantik kat nusajaya. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...