Sila klik link bawah...

Monday, October 15

Terima kasih Kak Kesuma Angsana

Salam buat semua ,

Apa khabar semua? Pagi tadi Nur telah terima satu envelope dari rakan blogger yang baik hati..



Ini sampul surat tu...

 
Alahai cantik key-chain yang Nur dapat ni...

 
Ini pandangan dekat key-chain tu.


Di sebalik hadiah tu turut diselitkan kad ucapan daripada pengirimnya.
 
 
Comelkan..
 
Nak tahu siapa yang mengirimkan hadiah ni..Tak lain tak bukan iaitu Kak Kesuma Angsana.
 
Terima kasih banyak kak kerana sudi menerima Nur sebagai salah seorang penerima cabutan bertuah.
 

Pada rakan2 yang belum mengenai beliau, boleh berkunjung ke blog beliau :


p/s : Malam tadi Nur menang tempat kedua pertandingan bowling anjuran Kelab Bilik Guru.. Nanti Nur cerita kisahnya esok ye.. Nak jalan2 ke tapak pesta konvo dengan rakan sewaktu di universiti dulu ni.. Jumpa lagi.. Wassalam.



20 comments:

  1. Tahniah Nur.

    Cantik ramtai kunci tu. Rajin KA membuatnya. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakcik Nur : TQ kak.. Kak KA begitu menghargai followers blognya.. Terharu sangat..

      Delete
  2. Salam Nur;

    1. TQ sudi buat N3 ni, sgt2 KA hargai ;
    2. Tahniah sebab menang bowling ; dan
    3. Paling penting terima kasih sudi terima hadih kecil dari KA ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Kesuma Angsana : Wslm kak..

      1. Sama2 kak.. Tanda terima kasih buat akak yang begitu baik dengan Nur..
      2. TQ kak..
      3. Itu sudah tentu.. Terima kasih juga kerana sudi bersahabat maya dengan Nur.. :)

      Delete
  3. alhamdulillah dah dpt jugak tapi tak bleh buat entry lagik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mrs Eady : Oh ye ke.. Tahniah juga dari Nur.. :)

      Delete
  4. Yup KA mmg kawan yg mabeles.. saya salah seorang pengunjung blognyer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Mayang : Setuju.. No wonder ramai yg suka datang ke blog beliau..

      Delete
  5. Wah... dah smapi Nur punya ye...
    Tahniah Nur moga ukhuwah berpanjangan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zakie : Ye kak.. dah sampai.. Cantik sangat.. Terima kasih.. mudah2an ukhuwah berpanjangan..

      Delete
  6. Replies
    1. Cheqna : Memang cantik.. sayang nak guna.

      Delete
  7. bestnya dapat hadiah dan bestttttt sebab menang game boling tu.. kalau akak yg main gerenti menang tengok jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aimaniman : TQ Aimaniman... Akak bukan terror sangat pun. Nasib je tu.. :D

      Delete
  8. assalamualaikum nur...bestnya ada kekawan blogger ni sentiasa dpt cenderhati yg menarikkan...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak maszull : Waalaikummussalam kak.. Sejak berblog, memang dah jumpa ramai kawan blogger yg baik hati. Mereka ikhlas berkawan..

      Delete
  9. Wah comel pemberian yang diterima. Teringat kepada bantal untuk cucuk jarum yang ibu saya ada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saudara Azrin : Memang cantik dan comel.. Saya sayang nak guna.. ;)

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...