Sila klik link bawah...

Friday, November 16

Jalan-jalan Cari Makan

Salam. Apa khabar semua? Cuti sekolah ni rakan2 bercuti di mana? Beberapa hari lepas, Nur bercuti sekejap bertukar angin. Jadi ambil peluang tu untuk jalan2 cari makan. Rakan2 jangan terliur sudahlah ye hehehe...
 
Hari ni, Nur datang ke sekolah sebab ada kelas tambahan. Extra class ni adalah atas permintaan anak2 murid. Tak ramai pun yang hadir cuma 9 orang. Sebagai cikgu, memang sedaya upaya akan cuba membantu mereka andai mereka memerlukan bimbingan. Ada yang sangat bersemangat dan bersungguh2 menyiapkan latihan. Hari Ahad ni mereka masih nak adakan kelas tambahan lagi. Takpelah demi kalian..cikgu sanggup korbankan cuti.
 
Oklah ada masa ni Nur buat entri lagi. Folder gambar memang penuh, cuma mood blogging dah ke laut sebab mood cuti sek.. :D Terima kasih pada rakan2 blogger yang sudi tinggalkan komen. Nanti Nur blogwalking ke blog kalian ye.. Selamat berhujung minggu... ♥♥

 
 
 
 

31 comments:

  1. assalam nur..acik dah balik dari bercuti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nur..sukanya acik bila nur sudi nak berjumpa..insyaallah..december nanti dari 17/12 hingga 20/12 acik ada di JB

      Delete
    2. Kak Acik : Wslm.. InsyaAllah kak, moga kita dapat berjumpa. Tapi kak, Nur takut Nur ada di kg waktu tu.. Nanti akak contact Nur ye..

      Delete
  2. Sedapnya makanan yang dihidangkan itu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakcik Nur : Sememangnya sedap kak.. ♥

      Delete
  3. Replies
    1. Kak WC : Maaf ye kak.. tak sengaja.. hehe

      Delete
  4. Replies
    1. Mummy Akmar : Wslm.. Oh itu sudah semestinya.. Tq sis..

      Delete
  5. Cuti sekolah banyak yang jemputan kahwin. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saudara Azrin : Memang betul.. dan ramai juga yg sambut Anniversary perkahwinan..

      Delete
  6. As salam Nur,saya dah blog walking ke dapur Nur,semuanya best2 untuk di cuba.harap Nur sudi jadi kawan dapur saya pula sambil2 menambah kawan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Suzana Ibrahim : Wslm kak.. Nur jarang masak.. Resepi yg ada pun sikit je.. :)

      Terima kasih sebab sudi bertandang ke mari..

      Delete
  7. Pengorbanan cikgu sampai bila pun kita tak lupa kan Nur. Nur beruntung dapat curah balik sebagaimana cikgu Nur dulu buat pada anak didik Nur sekarang.

    Bila nak belanja kakak makan macam tu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zakie : Terima kasih kak atas kata2 semangat tu.. Moga diberikan kekuatan buatku untuk menabur bakti pada anak2 didik.. Nur dah belanja akak tau.. kat Sedap corner hari tu.. ;)

      Delete
  8. assalamualaikum nur...sedapnya makanan tu nyummmy...:)

    p/s nur ada buat kelas tambahan ke subject apa ek...kalau mama nak hantar anak mama tution boleh x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Maszull : Waalaikummussalam kak.. Memang sedap.. Maaf kak, Nur tak buat hometuition.. Itu kelas tambahan di sek je..

      Delete
  9. mknn tu bt akk terliur sesangat..uhuk..

    ReplyDelete
  10. Makan western tu. Sedap nampaknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. En YB : Kami suami isteri suka makan western.. Memang sedap!

      Delete
  11. Kami cuti ni belum sempat nak makan angin sebab setiap hujung minggu ada banyak jemputan kahwin. Hari ni kami nak ke Melaka (minggu lepas pun dah ke Melaka juga) kerana ada jemputan kahwin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. En YB : Memang musim cuti sek selalu macam tu.. Senang keluarga nak hadir kenduri..

      Delete
  12. Memang terliur sudahhhh...Sedapnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak kasihredha : Oh sorry ye kak.. Sedap la.. tip top.. ♥

      Delete
  13. akak awal2 cuti dah makan angin...
    Rajinnya Nor dah buat kelas tmbahan. Sekolah akak bulan 12 mula kelas tmbahan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak MP : Nur cuti kejap je.. Kelas tambahan untuk calon SPM la kak.. bukan student form 4.

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...