Sila klik link bawah...

Saturday, December 22

Menu Ketika di Kampung

Inilah antara menu makanan waktu bercuti di kampung.
Hari2 makan sedap...
 
 
Menu sarapan
 
 
 
Menu sarapan kami, keladi goreng dicicah bersama sambal kicap.
 
 
 
Menu makan tengah hari.
 
 
 

Sawi goreng
 


 Ayam masak lemak cili api.
 
 

Sarapan waktu di kampung.. Cempedak goreng...
 
 
Nur sangat suka cempedak goreng..
Beli sebiji masa singgah di Ayer Hitam..
 
p/s : Nur masih belum ada mood nak update entri ke Legoland.. Sabar ye..
 

18 comments:

  1. wah sedapnya..mmg kalau balik kmpung asyik mkn ajelah kerjanya..

    suka juga cempedak goreng ni..

    ReplyDelete
  2. sedapnya.....
    teringin nak makan...
    tapi masa dalam pantang....sob sob sob

    ReplyDelete
  3. saya suka cempedak goreng... kalau tak goreng pun suka juga, sedap

    ReplyDelete
  4. saya peminat cempedak! Terlalu minat!

    ReplyDelete
  5. wah bestnyer.. mmg sedap terliuq tgk mlm 2 ni hehehe

    ReplyDelete
  6. Semua menu besttt!!
    semua menggoda perutku!Tang cempedak goreng..Uhh!Akak mmg sukaaa..feveret gituu

    ReplyDelete
  7. Wah menyelerakan. Masakan kampung terbaik. :-)

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. boleh buat orang lain terliur bila tengok gambar2 ni..

    * dah sedia nak kembali ke sekolah?

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum nur...sedapnya cempedak goreng tu...;)

    ReplyDelete
  11. ayu pun belum ada mood nk update kisah kt melaka

    ps:kreatif potong keledek pjg2

    ReplyDelete
  12. sedapnya menu kat kampung, agaknya Nur dah gemuk tak??? hehehe

    ReplyDelete
  13. huwaaa..dahla tak bfast ni...buat saya rindu nak balik kampung...huk3...

    p.s : Mohon bantuan utk klik G+ entri ini --> iPhone 5 Gadget Impian

    ReplyDelete
  14. menu kampung lama tak makan..teringat kampung pula huhu

    ReplyDelete
  15. cepedak ngan keladi..dua2 akak tengah ngidam nak makan..hehe :)

    ReplyDelete
  16. Salam. Kalau hari2 mkn mcm ni memang gemuk la saya. hehehehehe. TQ sbb pernah jd follower blog asal sy iaitu www.jukdin.com. Tapi blog itu telah ditutup dan saya kini menulis dari jukdin.blogspot.com.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...