Sila klik link bawah...

Sunday, March 3

Keletah Anak2 Saudaraku (Part 1)



Salam. Hi auntie2 semua.. Apa khabar? Auntie Nur kirim salam. Comel tak kucing hitam ni. Kucing ni selalu datang rumah Atok dan Nyai kat kampung..  Muka kucing macam marah sebab Humaira tertekan badan dia masa nak posing ni.. hehe.. (nasib kucing ni tak cakar Humaira..hahaha..) Humaira sayang kucing ni..

 
Kucing Hitam : "Alahai budak kecik ni, mengacau je aku nak landing rehat2 kat simen ni.."
 

 
Humaira dengan Nazmin suka main dengan kucing hitam ni.. Tengok ekor kucing ni.. Pendek je..
 

 
Bulu dia lembut je.. Pandai kucing ni jaga kebersihan badan..



 
Ni geng Humaira kalau balik kampung. Abang Nabil dan Nazmin pun sayang kucing hitam ni..


 
Kalau tak main basikal dan main dengan kucing, inilah aktiviti yang kami buat.


 
Abang Zaffry lawan badminton dengan Abang Zameel.

 
Abang Zameel tengah get ready...
 
Ok semua, itu sahaja untuk kali ni.. Auntie Nur minta maaf sebab dah lama tak update blog. Dia suruh Humaira sapu2 sawang dalam blog ni.. Auntie2 dan uncle2 semua tahu tak apa tu "sawang"?.. Humaira tak tahu la... sebab Humaira baru 5 tahun.. :)
Ok semua.. jumpa lagi nanti. Wassalam.

6 comments:

  1. humairah dah besar...meriah dia krn bertemankan si hitam comel..

    akak pun sama..kdg blog bersawang..terkadang cepat je update..ikut masa dan ikut mood...apa2 pun insya-Allah jengah2 jugak blog wlaupun sekejab..

    ReplyDelete
  2. euwww....seram la tengok kucin itam!
    geli geleman..terus taktau nak komen apa........

    ReplyDelete
  3. boring betul kucing tu nampaknya.. ajaklah dia main badminton, mesti dia suka, hehehe

    ReplyDelete
  4. salam kenal dari fifi..

    susah nak jumpe kucing hitam legam.. hihi..

    ReplyDelete
  5. Bertuah anak-anak saudara dapat acik penyayang macam ni...

    ReplyDelete
  6. mesti ank2 buah nur ni rapat dgn mak sdarenya ni...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...