Sila klik link bawah...

Thursday, May 9

Selamat Hari Ibu

 

17 comments:

  1. Selamat hari ibu juga dari kakak..
    Bila nak jumpa kita ni.. lama betul tak jumpa kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zakie. : Terima kasih kak.. Tu la, sibuk je kak.. Ada masa free nanti kita jumpa ye..

      Delete
  2. Selamat hari ibu dari kak Zai.

    Dulu kiambang tu banyak kat kolam ikan kak Zai tapi sekarang dah mati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zaitun : Tq kak.. Kiambang ni bukan Nur yang tanam. Kebetulan jumpa waktu ke klinik bulan lepas..

      Delete
  3. selamat hari ibu jugakkk!! ;) mntak follow balik sebab link dah tukar..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cheetah : Tq Cheetah.. Insha Allah nanti Nur singgah..

      Delete
  4. selamat hari Ibu jg
    hari utk meraikan/menghargai kita yg bergelar IBU di Malaysia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama Sara Nur : Tq Mama Sara Nur..

      Delete
  5. slmt hari ibu jugak buat akak..

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Ibu Nur, dan juga semua ibu2 di dunia. Tiada hari ibu yg khas utk diraikan, setiap waktu adalah hari ibu.

    ReplyDelete
  7. Selamat hari ibu buat Cikgu Nur, dan semua ibu2 di luar sana ;)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..syukran..segarnya bunga2 hijau tuh..

    ReplyDelete
  9. Bangga jika mempunyai anak2 yg sentiasa mengingati ibu...

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum nur...selamat hari ibu n selamat hari guru yer...:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...