Sila klik link bawah...

Friday, September 6

Pot-luck Penutup Syawal

Salam buat semua..
Apa khabar semua? Pertama sekali, Nur nak ucapkan terima kasih kepada rakan2 yang sudi tinggalkan komen. Tak sempat nak balas satu per satu.

Hari ni,  rakan2 sejawat Nur buat pot-luck sempena penutup bulan Syawal.. Sangat mewah dengan makanan. Ramai yang masak sendiri juadah lazat demi untuk jamu kawan2..(tapi Nur tempah je..).. Ikutkan banyak sangat menu yg ada antaranya roti jala, laksa, serawa durian, stew daging, nasi kerabu, lontong, kek karamel, mee hoon goreng dll.. Tak larat nak jamah semua.. Syukur Alhamdulillah dengan rezeki kami.. Seronok bila dapat makan ramai2, al-maklumlah bukannya dapat jumpa selalu sebab sibuk dengan tugasa dan kelas mengajar..

Dikesempatan ni, Nur nak minta maaf ye pada rakan2 yang rajin komen, ada masa Nur balas kunjungan anda.. Lately sibuk sikit.. Esok pun kami kena ke sek sebab ada Hari Ko-Kurikulum. Markah Trial SPM pula kena key-in sebelum Khamis depan.. Tak menang tangan nak buat kerja2 ni dan kena juga tanda latihan budak Tingkatan 4. Moga ada yang memahami.. Ok sampai jumpa lagi. Wassalam..

Published with Blogger-droid v2.0.10

6 comments:

  1. Dalam banyak-banyak tu kakak terpikat dgn nasi kerabu Nur.

    p/s: ada extra soalan add-math, prinsip acc dan science inform kakak ye Nur. Kalau ada Nurienne mohon copy utk dia..

    ReplyDelete
  2. Mcam-macam juadah disediakan. Terasa lapar pula. :-)

    ReplyDelete
  3. btul kak nur, klau dah banyak2 gitu..mmg x termakan smuanya...

    ReplyDelete
  4. assalam Nur
    meriah kan mcm2 menu pot luck

    ReplyDelete
  5. dah habis raya ni, masa untuk berdiet semula... heheheh... untuk saya lar yang dah terlebih kembang ni

    ReplyDelete
  6. Wahhhh...macam2 menu ada....seronok kalau buat pot-luck macam ni...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...