Sila klik link bawah...

Saturday, September 21

Sepi tanpa berita..


Salam buat semua..
Pertama sekali, ku ingin memohon maaf buat semua yang bertandang ke blog ni.. Ternyata blogku ini dah semakin sepi tanpa entri.. Daku ambil keputusan untuk berehat buat sementara waktu.. Andai ada kelapangan, blog ini akan kembali ber"nyawa"..
Moga teman2 blogger semua dalam keadaan sihat dan ceria di sisi keluarga.. Akhir kata, mohon maaf atas segala salah dan silap.. Selamat malam..
p/s : Hari ni terasa nak makan asam pedas ikan merah.. mujurlah semua bhn2 ada.. Selamat menjamu mata... ;)
Published with Blogger-droid v2.0.10

9 comments:

  1. amboiii...dah nak jadi pencabut nyawa blog ker? hahaha...tapi kemain lagi pepagi dah buatkan akak ngenches nih! arini akak pun bz tp syukur sgt diberi sikit kesempatan nak bw...:)

    moga Nur sehat walafiat dan tak lokek utk memulangkan kembali nyawa yg cuba nak ditarik tu ya hehehe..saja jer akak suka gurau ngan Nur...

    ReplyDelete
  2. Ala kak...sian dia di 'matikan' kjap....huhuhu...

    ReplyDelete
  3. Kesibukkan membataskan untuk mengadap blog.

    ReplyDelete
  4. Aslmkm Nur cayang. Semuga Nur sihat dan ceria selalu hendak nya. Kalau letih, rihat lah sekejap nanti sekali-sekala jgn lupa ping Along ya.

    ReplyDelete
  5. Alanak.... asam pedas mmg sodap. Takpe Nur, ada masa tukis ler.... don't give up

    ReplyDelete
  6. salam nur...sori sesangat..sy br prasan pertanyaan ur pasai kek buah kukus tu...cara nk bg tahan lama..kena kukus 4 jam..pas tu sejukkan betul2...kemudian balut dengan cling plastic dan bole la simpan dlm peti ais..harap membantu ya nur...sori sekali lg

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...