Sila klik link bawah...

Saturday, September 6

Fokus dan Ikhlas



Kredit gambar : Fb Modest culture



Salam sejahtera buat semua rakan blogger yang masih mengingati diriku...

Maaf kerana begitu lama menyepikan diri... (perghhh sedar tak sedar dah hampir 4 bulan lamanya...aduhai.....)
Tiada apa yang menarik untuk dikongsikan. Bulan berganti bulan, blog terbiar tanpa entri... Sedih juga mengenangkan.. :(
Bila ada masa terluang, Nur ada jua menjengah blog rakan2 namun tidak meninggalkan komen.

Musim peperiksaan telah kembali... sekejap je kan dah masuk bulan September... Bagi pelajar SPM ada berbaki 2 bulan sahaja untuk mempersiapkan diri.. Cikgunya juga dah tak senang duduk..



Bila bercerita pasal kerja, memang banyak lagi tugasan yang masih belum kusiapkan. Menanda kertas Peperiksaan Percubaan juga belum berkesudahan. (gambar di atas tu menceritakan segalanya...). Berehat sekejap menulis entri pendek ni dan edit background blog sebelum menyambung kembali kerja2 menanda kertas...

Akhir kata, sebelum Nur mengundur diri, Nur ingin ucapkan terima kasih atas kunjungan rakan2 di sepanjang tempoh Nur menyepikan diri. Nur doakan agar rakan2 blogger yang pernah Nur kenali dalam keadaan sihat dan ceria di samping keluarga tersayang. InshaaAllah jika ada kesempatan Nur akan kembali aktif semula.. Take care ye.. Wassalam.

p/s : Pada Kak Zakie, Nur pun rindu akak jugak... Entah bila kita dapat jumpa lagi kan...

Suka sangat lagu Dato' Siti Nurhaliza ni...Sedap kan... so layannnn....





4 comments:

  1. Nur kan sendirian selalu apa salah jengah ajelah rumah kakak meh sini.
    Pintu rumah kakak sentiasa terbuka walau gate berkunci hihi..

    ReplyDelete


  2. Jemput ke blog saya :
    http://norzuryati.blogspot.com

    ~perkongsian tentang kisah hidup, rumahtangga, anak2 yg comel, tips kesihatan, tips kecantikan dan lain2 :)

    ReplyDelete
  3. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...