Sila klik link bawah...

Thursday, September 18

A Big Hug To Kak Zanie & Kak Eyna

Khas ditujukan buat Kak Zanie dan Kak Eyna...

Terima kasih atas persahabatan ini...

3 comments:

  1. Salam Nur..Akak mmg nampak chat box tu tapi akak tak nampak ruang utk akak menaip pesanan..Kenapa org lain boleh taip?Tapi kenapa akak ni tak nampak apa2 ruang utk ditaip..Harap2 Nur faham masalah akak bila masuk blog Nur ni.Akak selalu masuk sini cuma tak boleh nak tinggalkan pesanan..Nampaknya kalau akak nak tanya khabar Nur, akak cuma tinggalkan komen aje la macam skrg ni.

    ReplyDelete
  2. Hmm.. tentang permasalahan akak ni Nur pun kurang pasti sebab-musababnya. Ikutkan tempat utk taip pesanan ada kat bhgn bwh spt chat box yg ada di blog akak. Takpelah kak.. Kak Intan tinggal je pesanan kt ruangan komen ni. Nanti Nur cuba balas. Maafkan Nur sebab tak dapat selesaikan masalah akak ni.. Anak akak Shahir dah sihat???

    ReplyDelete
  3. salam ziarah buat nur, selamat berpuasa dan berbuka juga. saya juga ada masalah yg sama mcm kak intan atas tu..hehhh...xtau juga kenapa blh jd gitu yer..my idea nur boleh cuba tukar free cbox yg lain saja. btw, blog nur banyak tips n risalah untuk dikongsi bersama.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...