Sila klik link bawah...

Thursday, September 18

Buat Semua Teman-teman

Myspace Friendship Graphics Quotes

Myspace Quotes Graphics



Assalamualaikum..
Hari ni, Nur nak hadiahkan "quote" di atas ni utk semua teman-teman, antaranya :

Kak Zanie
Kak Eyna
Kak Intan
Kak Nina @ SL
Sayang Suhana
Kak Iris Ixora
Kak Ummi
Kak AlongRoz
Kak Anna


Dengan ucapan... "Selamat Membuat Persiapan utk Hari Raya Aidilfitri yg bakal menjelang tiba"... Tentu masing2 sibuk membuat kek atau biskut raya.. sebab semua teman2 Nur ni pandai memasak... (Nur jer terkecuali..hehehe ).

Semoga persahabatan ini berkekalan hendaknya... Amin.

Hope dapat panjang2kan ingatan ini buat teman-teman anda yg lain...

1 comment:

  1. Terima kasih Nur..Nur selalu ingat kat akak..Raya nanti jgn lupa dtg umah ya..Umah akak dkt je dgn umah kak Eyna.

    Nur, terima kasih juga sbb buat shout mix utk akak..akak nampak shoutmix tu dan ada ruangan utk akak taip. Tapi, akak still pelik lagi sbb bila akak selesai taip,akak pun send..tapi,tiba2 shoutmix tu hilang..tak muncul2. bila akak refresh semula blog Nur ni,segala yg akak taip tak keluar pun..Dah byk kali akak try send,perkara yg sama tetap berlaku..

    Nanti kalau Nur dtg beraya kat umah akak, akak akan tunjukkan pada Nur ya.. akak harap Nur akan selalu perhatikan komen disetiap kandungan blog Nur ni. Mana tau, Nur tak perasan komen akak ni..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...