Sila klik link bawah...

Sunday, August 9

Hadiah...











Hadiah dari pihak sekolah atas sumbangan dalam
aktiviti sekolah yang tak seberapa....
Alhamdulillah, terasa diri ini dihargai....


4 comments:

  1. salam nur..walaupun kamu tak minta hadiah penghargaan tu..tapi bila dapat mesti rasa di hargai ..tahniah ye..

    akak dah dpt gula semalam..tu pun kat giant..sambar 4kg..

    ReplyDelete
  2. wah dapat pen parker sudah kira bagus..tahniah! tahniah!

    ReplyDelete
  3. Wslm.. buat Kak Ina.
    Seronok kak dapat penghargaan mcm ni.. memang rasa dihargai..

    At last, akak dapat juga beli gula tu..

    Buat Eriey..
    Terima kasih.. Eriey pun dpt hadiah kuiz juga kan.. Congrates!

    Buat Kak Zieha..
    Thanks kak.. pen Parker tu sayang plak nak guna hehehe.. Simpan je buat kenang-kenangan.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...