Sila klik link bawah...

Sunday, January 17

Catlina's Cat Calendar Give Away!


Salam buat semua....
Untuk kali yang kedua, Nur nak cuba masuk " Catlina's Cat Calendar Give Away 2010" kelolaan teman siber Nur - Catlina. Teman Nur ni ialah seorang Dr haiwan yg begitu rajin meng'update' & menghias blognya yang bertajuk "Our Bundle of Joy"& minat mengambil gambar.
(eh.. hobi dia macam sama je dengan Nur... hehe)
Nur merupakan salah seorang follower blognya.. Beliau bukan sahaja saaaayanggg teramat sangat pada puteri sulungnya E-ein, beliau juga sangat sayangkan kucing sehinggakan dia menggunakan nickname "Catlina".( ~~Cat- kucing dlm Bahasa Inggeris & Lina- singkatan daripada nama sebenarnya Mazlina ~~Unikkan...)
Untuk pengetahuan semua, Catlina buat pertama kali membuat Giveaway kat blog personal ni."Our Bundle of Joy". Kebiasaannya dia buat pada blog KedaiGambarKami. Blog ni juga kepunyaan Catlina & suami yang sama2 meminati bidang fotografi khusus utk perniagaan online mereka...
Blog personal beliau ni ada banyak tips penjagaan bayi & hal-hal berkenaan dengan kesihatan, penjagaan bayi & keibubapaan.. sangat sesuai utk mereka yang dah bergelar ibu @ ayah.
Anda boleh klik di sini.
Jadi jangan ketinggalan ye, kawan2 semua mari sertai "Giveaway" ni sebab tarikh tutupnya ialah sehingga 18 Januari 2010. Tinggal 1 hari sahaja lagi...
Jangan tunggu lagi jom sertai sama2 ye...
Hadiah yang anda akan dapat ialah kalendar yang gambar kucing2 yang comel.
(Nur memang peminat kucing... harap2 dapatlah jadikan koleksi peribadi.. Aminnn...)

Syarat2 dia mudah je...

1.Tak perlu buat blog entry (tapi dialu2kan). - Dah buat

2.Tak perlu jadi follower (dialu2kan juga). - dah lama jadi follower blog ni

3.Cuma tampal banner di atas pada side bar anda, di atas sekali supaya senang sy nampak. Linkkan ke blog ini.Kalau ade iklan Nuffnang kat side bar tu, letak kat bwh nuffnang ye..:) -
Nur takde Nufnang, jadi Nur dah letak di side bar blog Nur.

4.Bila dah siap, tinggalkan permalink anda di bhgn komen entry ni..(link entry tersebut ye). - Beressss..

Hadiahnya jeng....jejenggg...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Cepat ye kawan2... 2 orang je pemenang yang akan menerima kalendar cute ni...
Cutekannn kalendar ni....



2 comments:

  1. Hi Kak E-na..Result dah keluar kak. Takde rezeki kali ni.. Kena try lagi.. hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...