Sila klik link bawah...

Sunday, February 7

Jom join giveway aku -Oya

~~ STICKY MODE DUE 14/2/2010~~


Salam

Contest seterusnya dari tuan punya blog
http://slamzer.blogspot.com yang merupakan ibu kepada seorang putera & seorang puteri yang cute & comel iaitu diberi nama OYA.

Orangnya happy go lucky... selalu guna perkataan yang sempoi...

Syarat2 penyertaan give away ni adalah seperi berikut:

1. mcm biasa kalau nak join wajib jd follower
Oya-
Nur dah jadi follower BLOG CONTEST Oya

2. letak banner - Dah letak kat tepi blog.

3. Tulis post entry yang dah dibuat kat
http://oya-contest.blogspot.com/2009/11/perserta-giveway-aku.html (klik ok) - Siap...

Hadiah giveway walaupun sempoi tapi cute-miut... Jom layannn....



Hadiah dia at atas adalah 5 helai peti sejuk, tiga biji tabung yang comel & satu sempoi blanket baby.. (boleh buat bantal peluk time tidur..hehe)

Jom pakat2 join give away ni... Tarikh tutup pada 14 Februari 2010...

2 comments:

  1. salam Nur..kembang dah oya kena puji.. :) tankiu join ..good luck dear :)

    ReplyDelete
  2. Wslm.. Kak Oya.. hehe.. Suka tengok blog kak Oya.. best je..

    Thanks cause anjurkan give away ni.. Mudah2an ada rezeki hehehe...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...