Sila klik link bawah...

Sunday, February 7

Kelahiran terbaru dan Cabutan Bertuah Cikmin.com

~~~~STICY MODE SEHINGGA 14/2/2010~~~~

Cikmin.com merupakan sebuah laman blog peribadi yang mengisahkan tentang cikmin dan keluarga, di samping itu cikmin.com juga tempat cikmin berkongsi petua, resepi masakan, luahan perasaan, tips2 berguna untuk dimanfaatkan bersama. Semoga kelahiran cikmin.com yang amat istimewa ini akan terus mendapat sokongan padu dari anda semua. Salam untuk semua dan Terima Kasih.



Sila klik link berikut untuk terus ke blog Cik Min.

2 Feb yg lepas Nur dapat jemputan dari Cik Min tentang 'kelahiran' blog terbarunya dan cabutan bertuah ni..


Maka dengan ini.. secara rasminya Nur pun nak turut serta dalam ni.. Mana tahu Nur boleh dapat hadiah cabutan bertuah tu...

Cik Min ni friendly sangat orangnya..


"Tahniah ye Cik Min di atas kelahiran website akak dengan domain sendiri..."

Hadiah cabutan bertuah ni menarik.


Berikut adalah syarat2 penyertaan:

1.Apa yang anda semua perlu lakukan,cuma copypaste ayat dibawah,buat satu entry baru dan masukkan ayat dibawah sebagai enrty anda dan publish! senang kan?sticky kan entry sehingga 14hb februari 2010. --> Siap

2.Entry anda semua mestilah menggunakan tajuk ‘Kelahiran terbaru dan Cabutan Bertuah cikmin.com’. --> Dah buat

3.Jika anda sudah menyiapkan entry sila tinggalkan komen dan link entry anda diruangan komen dibawah,cikmin akan pergi buat sport cek ok. --> Dah juga

4.Cabutan bertuah ini akan tamat pada tengah malam pukul 12mlm 14hb februari 2010. --> mudah-mudahan adalah rezeki Nur nanti


5.Penyertaan terbuka pada semua. --> terbuka tu.. so cepat join..jangan ketinggalan..

Nilah antara hadiah2nya.. : .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

dan brooch (tiada gambar)

Ok..sekian untuk kali.. Doakan Nur ye...

p/s : dah 3 contest masuk hari ni.. Mudah-mudahan ada yg sangkut.. hehehe...



2 comments:

  1. slm nur..terima kasih sudi join ye...gud luck ok!

    ReplyDelete
  2. Wslm.. Hi Cik Mi.. Sama2 kak.. Tq so much sebab anjurkan contest ni.. :D
    Nice knowing you...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...