Sila klik link bawah...

Sunday, May 30

My Cute Little Kittens : Ketika berusia 17 hari

Hari ni Nur nak tayang gambar anak kucing Nur. Gambar ni diambil pada 15 Mei 2010.. Waktu tu anak2 kucing Nur ni berusia 17 hari.

Comel tak??

Nur belum beri nama lagi.. Belum jumpa nama yg sesuai hehe. Sebenarnya belum ada idea lagi..tengoklah nanti Nur akan cerita dalam entri yg akan datang..

Si kecik yg comel.. tak reti duduk diam



Tengoklah ekor saya yg kontot ni.. hehehe


Yang ni paling aktif..


Nak ke mana tu... ???


Si Putih.. 1




Si Putih 2..





Si Belang 1


Si Belang 2.. (sebijik mcm ibu dia.. Tomel)


5 comments:

  1. jage dorg leklok...
    dah bsr nnti for sure comel gile..
    :D

    ReplyDelete
  2. Terima kasih Chekgu BaniHashim.
    Insya-Allah Nur semestinya akan jaga kucing2 ni dgn baik.. Kawan2 Nur ada juga yg berminat nak bela merangkap calon ibu angkat.

    Tapi buat masa ni, Nur & suami yg akan pelihara anak2 kucing ni. Lagipun masih kecil & perlukan belaian ibunya.

    ReplyDelete
  3. salam..tinggal lagi 3 hari ajer nak kerja..pasni gi bercuti yer..

    cute tulah kucing tu..

    ReplyDelete
  4. Betul tu Kak Ina.. Hari ni last day sek.. Akhirnya tiba juga cuti sek yg sangat dinanti2kan bukan saje oleh budak2 sek, cikgu pun happy sangat..

    Insya-Allah Nur akan bercuti ke Pulau Langkawi pada cuti sek nanti.

    Memang cute kak anak2 kucing tu.. hehe

    ReplyDelete
  5. salam.. ngee~ comelnya.. dulu2 bela gak kucing, tp sekarang umah da lengang, huhu xde bela dah, sekarang bela ayam utan plak kui kui

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...