Sila klik link bawah...

Friday, June 11

Terima kasih pada semua yg klik iklan Nuffnang..

Salam buat semua,
Hari ni Nur dah beransur pulih dari demam, batuk & selesema. Petang nanti Nur akan pulang bercuti di kampung untuk beberapa hari. Sekejap betul masa berlalu.. cuti sekolah hanya berbaki seminggu je lagi.




Pada petang Rabu lepas Nur & suami tak lepaskan peluang menonton filem yg meletup iaitu Lagenda Budak Setan. Boleh tahan juga, ending cerita tu sedih sangat.. cuma di pertengahan jalan cerita agak mendatar. Nur puji lakonan Lisa Surihani dan Que Haidar.. memang mantap. Filem ini akan ada sambungannya... Kita kena tunggu & lihat. Sebelah malamnya pula Nur & hubby menonton filem action movie.. "The A-Team".. Memang best cerita ni. Nur bagi 5 stars.

Credit picture from http://a-team-movie-trailer.blogspot.com






Tadi Nur tergerak nak cek akaun Nuffnang, tak sangka earning dah mencecah RM9.00++.. Bagi beginner seperti Nur yg baru berjinak2 dgn Nuffnang ni tentu excited sangat.


Terima kasih pada semua yang sudi klik2 iklan Nuffnang tu.



9 comments:

  1. selamat menunggu income dr nuffnang...
    :)
    selamat menonton...

    ReplyDelete
  2. Chekgu Bani Hassim, lama lagi tu... hehe.. Sabar menanti..
    Terima kasih kerana sudi beri komen.

    ReplyDelete
  3. salam..ala nur..gaji nur lagi bertriple-triple dari duit nuffnang tu...tapi best kan dpt rasa duit dari blogging.

    ReplyDelete
  4. Wslm kak Ina.. Duit gaji lain kak.. Mana ada bertriple2 hehe..

    Kalau Kak Ina dah selalu merasa duit dari blogging.. Nur baru je mencuba..Excited tgk figure w/pun baru seciput.. hehe

    ReplyDelete
  5. Wslm kak Ina.. Duit gaji lain kak.. Mana ada bertriple2 hehe..

    Kalau Kak Ina dah selalu merasa duit dari blogging.. Nur baru je mencuba..Excited tgk figure w/pun baru seciput.. hehe

    ReplyDelete
  6. wah...best nye dah ada eaarning....saya baru je daftar, tak tau bila boleh eraning...huhu

    ReplyDelete
  7. salam.LAMA NUR TAK BERENTRY baru..sebuk ke...teruskan usaha untuk menulis dan mendapat ole2 dari nufang...tahniah

    ReplyDelete
  8. Buat Kaito..
    Kak Nur pun tak tahu bila boleh cash out earning.. hehe

    Buat Kak Sal..
    Akak sibuk la kak.. nanti bila free Nur post entry dlm blog ni..

    ReplyDelete
  9. Bgus lah..moga2 makin semangat untuk berblogging...tapi kena berbalik pada tujuan asal utk berblogging..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...