Sila klik link bawah...

Tuesday, October 12

Makan Malam di Malay Village, Nusa Bestari JB

Salam..
Apa khabar semua?? Lama dah buat entri terkini.. Sekarang ni kalau pergi ke mana-mana orang sibuk bercerita tentang
Kemalangan ngeri yang berlaku di KM223 PLUS Tol Simpang Ampat yang mengorbankan 12 nyawa.

UPDATED : Untuk melihat gambar kemalangan, sila klik di SINI.

"Al-Fatihah untuk semua mangsa.. Semoga ahli keluarga mangsa yang terbunuh dalam kemalangan ngeri tu sabar dan tabah menghadapi ujian Allah."


Hari ni Nur nak bercerita tentang makam malam Nur bersama ahli keluarga tempoh hari. Entri yang dah lapuk, maaflah sebab tak berkesempatan nak update gambar-gambar makan malam bersama adik-beradik dan ipar duai Nur tempoh hari..

Family adik Nur yang bongsu bersama 2 anak kesayangan mereka.. Nabil & Nazmin.


Nur bersama abang-abang Nur, adik & anak2 saudara.. Masing2 tersenyum & tersandar kekenyangan selepas selesai menikmati hidangan yang cukup lazat... hehe..




Senarai menu di Restoren Malay Village..



ABC dan ABC Special (with single scoop ice-cream).



Ni memang sedap.. namanya Icy Fruity Rainbow Snow.. (Panjangnya nama dia.. )



Icy Fruity Rainbow Snow



Sayur Baby Kailan Ikan Masin.


Daging masak black pepper.. Berebut2 makan.. Memang best!



Ni menu abang Nur yg sulung (dia tak kuat pedas).. Seafood fried rice.



Yang ni pulak ikan pari bakar.



Sotong panggang.. Mesti cuba.. sedap tau..

Yang ni pulak.. anak saudara Nur yg order utk pencuci mulut.. Banana Split Special.. (Nampak sedapkan..)



Pemandangan dari luar restoren..


Ni alamat Restoren Malay Village kalau ada yg nak cuba makan di sana..

Pelan lokasi Restoren Malay Village.

1 comment:

  1. sya nih dah berkurun dok jb tapi belum pernah lagi pegi kat malay village nih nampak macam grand jer nnt saya tgk GPS. kalu senang2 jengok la blog makan saya yg baru jerrr buat 2 bulan lepas...citer pasal makan jer kat situ heheheh...bolih berkongsi kan.... www.blogmakanbest.blogspot.com ...dan kalu bolih komen la skit dan register sebagai follower k? TQ TQ TQ...senang hari rase kalu orang dtg blog kiter

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...