Sila klik link bawah...

Tuesday, November 30

Hi semua... Rindu Rossa tak???

Hi semua... Ingat lagi tak dengan Rossa... ?? (kalau lupa sila klik SINI)

Hari ni umur Rossa dah masuk 7 bulan. Badan pun dah sihat dan gemuk.. Kalau semua nak tahu, Rossa memang kuat makan.. Tuan Rossa sibuk sikit.. dia tak sempat nak blogwalking ke blog rakan-rakan yang singgah ke blog ni. Cuti-cuti sekolah pun kena pergi sekolah. Maklum la anak murid tak periksa lagi, Khamis ni baru ada.

Ni gambar-gambar Rossa masa main-main dalam rumah. Kesian tuan Rossa, penat dia nak mengejar Rossa yang tak reti duduk diam... hehehe... Best dapat buli dia... Oklah semua, tuan Rossa pesan dia cakap terima kasih pada yang sudi datang singgah dan bagi komen dalam blog. Nanti kalau dia free, dia akan ziarah balik blog kawan2 semua.... Jangan serik datang sini ye...

Ok.. jumpa lagi semua....

Selamat malam.....

Salam Meowwww dari Rossa.....


Cantik tak ekor Rossa... ?? (isk isk isk perasannya aku ni)



Rehat jap.. semput sikit sebab badan debab..

Kasi can tuan aku nak tangkap gambar..
Malas nak senyum, buat muka kerek sikit.. :)


2 comments:

  1. comelnya!!!!!!!!!!!!!! kalau ada depan mata, dah gomol2 dah. nadiah suka kucing cuma nak menjaganya tu malas..ehehe. main dgn kucing suka la :D

    ReplyDelete
  2. Buat Nadiah..
    Terima kasih atas pujian.. Memang suka main dengan Rossa ni.. Tak reti duduk diam.. nak lari je kerjanya.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...