Sila klik link bawah...

Friday, December 17

Berilah Diriku Kekuatan Ya Allah..

Ya Allah..limpahkanlah kesabaran padaku dan berilah padaku kekuatan.....

Ya Allah, aku berazam di dalam diri untuk atasi segala dugaan dan bersyukur dengan segala apa yang dianugerahkan olehMu. Semoga aku terus tabah untuk mengharungi semuanya dengan hati yang tenang dan mencari keredhaanMu.

Syukur padaMu ya Allah atas anugerah yang Engkau berikan buatku dan suamiku.

Semoga diriku lebih dekat padaMu...

2 comments:

  1. semoga akak n suami akak tabah dlm menepuhi cabaran hidup..dan dimurahkan rezeki..amin..

    akak..cik tom dah update code banner dalam entry segmen review tue..nati akak copy code bawah banner tue je ye...good luck!

    ReplyDelete
  2. Buat Cik Tom,
    Aminn.. Mudah-mudahan dimakbulkan doamu itu. Terima kasih banyak Cik Tom.

    Kak Nur dah hantar entri tu.. tak sabar nak tunggu review dari Cik Tom.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...