Sila klik link bawah...

Thursday, December 16

Segmen Bila BLOGGER berlakon... Suai kenal blogger



Salam. Hari ni teringin pula nak join segmen kelolaan Ben Ashaari.

Segmen Bila BLOGGER berlakon... Suai kenal blogger ni ada beberapa soalan yang perlu Nur jawab : Antaranya :

En Ben tanya :
1. Letak header blog BEN ASHAARI- Dah letak...

2. Bila mula buat blog ? [11 Jun tahun 2008...lama dah...]

3. Jumlah follower sekarang ini ..[Baru 127 orang pada 16 Disember 2010: 6.04 petang]

4. Berapa trafik harian ? Alamak! Part ni yang sedih tu.. Tapi yang pasti kurang dari 100 orang

5. Sehari berapa entri ? Kalau malas SATU je....kalau rajin 2-3 entry... (ikut mood dan kerajinan hehe)

6. Berikan satu blog yang best korang suka baca...

Sebenarnya soalan ni yang susah sikit nak jawab. Sekarang ni terlalu banyak blog yang bagus-bagus sebenarnya...tapi Nur memang suka baca blog Kak Alongroz >> http://homekreation-recipes.blogspot.com

Kak Alongroz menulis blog masakannya dalam bahasa Inggeris.. Jadi sekurang-kurang dalam satu hari Nur dapat memantapkan sedikit penguasaan bahasa Inggeris Nur yang dah berkarat ni. Lagipun Nur suka sangat anak bongsu Kak Alongroz yang nama Liana tu.. Comel sangat.. dari sejak dia lahir Nur dah mengikuti perkembangan sampai la sekarang ni.

5 comments:

  1. good luck akak..sbr ye akak..dl cik tom punya trafik xsmpi 100 jgk...so akak boleh cb cr kesesuaian pd blog utk dpt trafik yg byk...dgn rajin jenguk kawan2 blogger yg rapat n komen entry diorang atau mana yg sesuai...

    ReplyDelete
  2. Buat Cik Tom,
    Thanks Cik Tom. Sekarang ni tengah cuba nak masuk contest online yg mana sempat. Harap2 boleh dapat ramai lagi pengunjung macam blog Cik Tom tu.

    Buat Rozuan,
    Salam perkenalan.. Terima kasih sebab sudi datang blog ni.

    Buat man yusoef,
    Thanks.. Kita sama2 orang Johor tu.


    Buat Syafiq Rosli,
    Thanks Syafiq..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...