Sila klik link bawah...

Friday, December 31

Cash Out Nuffnang Untuk Kali Pertama.. Terima kasih Nuffnang..

Salam buat semua,

Hari ni bersempena hari terakhir pada tahun 2010, Nur dah pun cash out earning untuk kali pertama bagi 2 blog Nur. Nur memang daftarkan akaun Nuffnang dalam 2 akaun yang berlainan supaya memudahkan rujukan. Walaupun jumlahnya tak banyak, tapi Nur tetap bersyukur kerana jumlahnya agak memuaskan untuk blog yang tak seberapa ni. Terima kasih Nuffnang... 

Sekurang2nya income dari iklan Nuffnang ini sedikit sebanyak jadi penyuntik semangat dan sememangnya Nur berblog kerana minat. Walaupun usia blog ini dah menginjak 2 tahun 1/2 bulan, tapi sebenarnya Nur baru sahaja mendaftar dengan Nuffnang pada awal tahun iaitu pada bulan Januari 2010.

Nur mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan terima kasih juga buat pengunjung2 yang sudi klik pada iklan di blog Cetusan Rasa dan blog All About Science. Memang tiada unsur paksaan untuk anda klik pada iklan. Jika anda berminat untuk tahu lebih lanjut mengenai produk yang ditunjukkan, anda boleh klik..

Setahun bersama Nuffnang dah menampakkan hasil..

Bukti Nur dah cash out akaun Nuffnang.. tunggu sebulan untuk dapat cek dari pihak Nuffnang.



Kelihatan 2 BE masih sedang berjalan di blog All About Science.

Terima kasih buat semua followers blog Cetusan Rasa.. 168 orang
(setakat jam 9.02 malam, 31 Disember 2010)


Terima kasih juga buat semua followers blog All About Science.. 65 orang
(setakat jam 9.05 malam, 31 Disember 2010)

Semoga apa Nur kongsi dikedua-dua dapat memberi manfaat pada semua..

7 comments:

  1. CONGRATS nur..moga nuffnang tambahkan lg akaun kita..hihih

    ReplyDelete
  2. Buat Eeda,
    Thanks Eeda.. First time nak dapat income Nuffnang.. Tu excited tu.. hehe..

    ReplyDelete
  3. Congrats dah menuai pun hasil. Saya ini pun masih menunggu sebab kesilapan semasa memasang Nuffnang

    ReplyDelete
  4. Buat Akubiomed,
    Thanks.. Walaupun jumlah tak banyak tapi tetap bersyukur & gembira sangat.. Ada juga rezeki pada tahun baru.. Dah lama ke pasang iklan Nuffnang tu?

    ReplyDelete
  5. Tahniah..menambah semangat tahun baru...

    ReplyDelete
  6. wah best nye dh cash out kan nuffnang..best2...

    ReplyDelete
  7. Buat Kak Sal,
    Thanks kak.. syukurlah ada juga rezeki dengan Nuffnang setelah lebih tahun memasangnya di blog..

    Buat Papa Mifz,
    Syukurlah.. bolehlah buat bayar bil P1 utk 2 bulan..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...