Sila klik link bawah...

Saturday, December 18

Important Message..

IMPORTANT MESSAGE FOR EVERY FEMALE WHO GOES TO WORK, COLLEGE OR SCHOOL ALONE.

If you find a child on the road, showing you his/her address and asking you to bring himher there. Take him/her to the police station. No matter what you do. DON'T go to that address. This is new for gang members to rape females.

Please sms this to all so they can inform all their friends and family members.
Thanks.

ASP ***** from Bukit Aman



Salam.. Nur terima sms peringatan ni daripada abang Nur. Harap kalian semua terutama kaum Hawa yang sering keluar bekerja atau ke sekolah berseorangan berwaspada dengan taktik baru golongan yang tidak bertanggungjawab ni.

Agak fobia sebab pernah mengalami kes samun pada hujung tahun lepas.. Mujurlah Nur tidak diapa-apakan.. Semoga Allah membalas segala kejahatan mereka ni.


Kalau barang hilang @ dicuri masih boleh dibeli, tapi hilang nyawa tiada gantinya...

6 comments:

  1. assalamualaikum nur..
    mekasih kerana siarkn info.. sering ingat mengingat tu memang penting supaya kita berwaspada..

    ReplyDelete
  2. Waalaikumussalam Kak Sal. Sama2 kak.. Samalah berkongsi info, semoga ia bermanfaat untuk semua.

    ReplyDelete
  3. Salam Nur. Along attend health talk by Asia Columbia hospital, company yg organise. Mmg doc pun ckp internal organ not good utk di mkn sbb contoh nya, fungsi hati ialah utk menapis toksik dlm bdn jd dlm hati tu berkumpul segala yg tak elok utk kesihatan.

    ReplyDelete
  4. Tapi sekali-sekala tu Along mkn juga lah sebab suka sgt & lepas kempunan....hehe

    ReplyDelete
  5. Buat Miss Fieza,
    Boleh silakan.. tapi bagilah kredit ye.. TQ.

    Buat Kak Alongroz,
    Bagus tu attend health talk.. Kadang2 kita memang suka makan terutama paru-paru dan hati.. Tapi kalau dapat kurangkan.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...