Sila klik link bawah...

Sunday, December 12

The Most Beautiful Flower Contest using Digital Camera


Salam buat semua,

Hari ni Nur teringin pula nak join contest online anjuran Adik Zai atau Syatoza (http://syatozapunyer.blogspot.com). Tuan punya blog ni berusia 16 tahun tapi dah memilik kamera DSLR sendiri dan blog tutorialnya sendiri. Kagum tengok Adik Zai ni.. Banyak yang kita boleh belajar daripada dia walaupun usianya muda, tidak membatas minat dia dalam dunia fotografi.

Contest ni yang akan akan berakhir jam 12.00 tengah malam ni (12 Disember 2010). Jadi siapa yang nak masuk bolehlah join sama..




Gambar asal (gambar bunga ni diambil ketika Nur menghadiri Jamuan Akhir Tahun di Hotel Grand Paragon Johor Bahru. ). Gambar ini diambil menggunakan kamera Nur iaitu Nikon Coolpix (14.2 Megapixels). Kamera ini pemberian suami tercinta.

Gambar sebelum/ asal



Gambar kedua pula setelah diedit menggunakan Picnik.com


Gambar bunga setelah diedit menggunakan Picnik.com


Ok itu saje.. Harap Adik Zai dapat terima penyertaan dari Kak Nur ni..

Jumpa lagi..

3 comments:

  1. erkk, pembetulan, umoq cek 16, bukan 14, muda sgt tu..>_< haha
    thanks kak sebab join contest x seberape ni..:)

    ReplyDelete
  2. wah... berseri2 bunga kak nur... ;)

    ReplyDelete
  3. Adik Zai : Oppss.. sori Adik Zai @ Syatoza.. Nanti Kak Nur betulkan yek..

    Sama-sama dik.. Terima kasih sebab sudi terima penyertaan last minute dari akak..

    Kak Yong : Thanks kak.. Bunga Kak Yong pun apa kurangnya.. hehe :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...