Sila klik link bawah...

Thursday, January 27

Menu BBQ hari Sabtu (22 Januari 2011)

Salam..
Nur saje je nak tayang menu yang ada pada majlis makan malam pada hari Sabtu lepas.. Memang banyak makanan sebab rakan2 abang Nur masing2 datang dengan satu juadah.. ala-ala pot-luck..

Jom layan... (jangan terliur sudahlah... hehehe)

Ayam tandori sebelum dibakar...


Sebelum dibakar...



Memang sedap..


Apple crumble.. (Nur first time makan apple crumble ni..)


Lamb grill...


Nasi kerabu.. (versi nasi kerabu berwarnanya kuning..)


Salad & buah-buahan..

Extra menu..

Abang Nur yg tengah memanggang kambing..


 Antara tetamu yang hadir..



Penuh meja dengan makanan..

8 comments:

  1. ha ha...comellll jer ayam tu lepak dalam bekas....haish...gereeemmm...abis diet kalu akak ada nih...

    ReplyDelete
  2. Buat Kak Rahiza,
    Memang kenyang betul malam tu.. Orang diet memang tak boleh tahan punya.. semua juadah best2 he3.

    Buat Saudara Hisham Muhibah,
    Abang Nur yg sulung ni memang rajin jamu family & kawan2.. Murah rezeki dia.. :D

    ReplyDelete
  3. ayam tandoori? woah favourite. kambeng panggang takde? hehe :)

    ReplyDelete
  4. perghh..macm best je tgk ayam tu:)

    ReplyDelete
  5. Buat asybedazzle,
    Sama la.. saya pun suka jugak.. Kambing panggang takde la...

    Buat Aisha,
    Memang Aisha.. licinnn... :D

    ReplyDelete
  6. seronok berkumpul & buat party potluck mcm ni...

    ReplyDelete
  7. Buat Kak Yong,
    Betul tu Kak Yong. Bila buat majlis makan malam macam ni boleh mengeratkan silaturrahim sesama saudara-mara dan kawan2..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...