Sila klik link bawah...

Thursday, January 27

Sedapnya Buah Delima & Jambu.



Salam..
Memang sedapkan menikmati buah-buahan tempatan?
Ada tak sesiapa yang suka makan buah delima?
Nur suka makan buah jambu air yang dicicah bersama gula & kicap.. memang sedap..

9 comments:

  1. sedp DAN WARNANYA CUKUP TERTARIK

    ReplyDelete
  2. Dah lama tak makan delima..dulu masa kecik...pokok ni mak tanam sampai 3 4 pokok..sampai buat main tuju tuju isi dia tu...membazir betul, sekarang nak makan...haii seb bek tak bawak peghut...kalo tak...mau jilat jilat skrin ni....geram tengok...

    ReplyDelete
  3. Sedapnya...merah menyala. Masa pegnant last year suka makan buah delima...sedap ^_^

    ReplyDelete
  4. Buat Atie,
    Maaf ye buat Atie terliur pula.. hehe :)

    Buat Kak Sal,
    Nur memang suka makan 2 buah ni.. Memang menyerlah warnanya.. :)

    Buat Kak Rahiza,
    Uishh Kak Iza, jangan la sampai jilat skrin.. hehe..
    Nur dengar buah delima ni bagus untuk kuatkan minda. Mahal tu harga buah delima, Nur beli RM8 sebiji.

    Buat Fiza,
    Memang sedap buah delima ni.. tapi nak makan memang agak susah sikit. Sebab bijinya yg kecil.

    ReplyDelete
  5. salam..tumpang komen juga ye..sebab terliur tgok delima tu..merah nyala mesti manis..siap dah perisi lagi...T_T

    ReplyDelete
  6. Buat fawwaznuha,
    Wslm. Sorry sebab buat fawwaznuha terliur.. memang agak manis & sangat sedap. :)

    ReplyDelete
  7. suke dua dua nih!jambu cicah serbuk asam boi

    ReplyDelete
  8. Buat whitecappuccino,
    Memang best kalau cicah jambu air dgn asam boi.. Nur pun suka juga.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...