Sila klik link bawah...

Saturday, February 12

Jom Merentas Desa

Salam..

Jom kita beriadah.. Hari ni bertugas dalam acara merentas desa. Tapi kali ni dipanggil Larian Perdana Mahkota. Semua sekolah di seluruh Johor akan turut serta dalam acara merentas desa ni..

Dah kena ke sekolah untuk bertugas.. Jumpa lagi..

5 comments:

  1. Hai nor...
    samalah kita..
    bertugas di check point..
    terasa juga penat krn berpanas di tepi jln...
    semuanya dh selamat dengan jayanya....alhamdulillah..

    ReplyDelete
  2. teringat dlu merentas desa msk kmpg hbis pijak taik lembu..ekekeke

    ReplyDelete
  3. Buat Kak Sal,
    Sambutan di sek Nur sangat menggalakkan. Tapi dengar cerita waktu di check point ada kenderaan yg tak peduli walaupun nampak anak2ni berlari.

    Buat Mrs. Fiza,
    Betul2 kenangan tu.. Memang kalau masa Nur dulu, siap masuk kebun getah dan kebun kelapa sawit.. Habis berlumpur kasut.. :)

    ReplyDelete
  4. slm nur.. kt sekolah akk lari keliling pdg n keliling sekolah jer.. tak dpt nk buat kt luar kwsan coz ada 2 sek rendah berhmpiran dah gunakan track kt luar sek.. so beri peluang kt anak2 kecik ..kt dlm sek tak brapa mncabar mcm kt luar kan.. akk jwb chalet kt penyabung tu kt sni yer.. semua chalet(Resang, Gorekbay, Gorek Chalet) RM 100.. kt kwsn ni bisnes 12 bln so tak da masalah mcm kt air papan.. InsyaAllah april nnti akk bwa pelajar F6 camping kt sni..

    ReplyDelete
  5. Atee...mike lari sama dakkk...?hi hi hi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...