Sila klik link bawah...

Saturday, February 19

Sekolah Ganti

Salam..
Hari ni ada sekolah ganti.. Minggu yang agak sibuk.. sungguh memenatkan. Maaf pada semua sebab takde entri baru.

Jom layan gambar oblong yang Nur buat sendiri..

9 comments:

  1. as salam nur..anak pun sekolah ganti ari ni..rasa sunyi je dok rumah..

    ReplyDelete
  2. salam nur..wah nampak sedap burger oblong kamu ni.

    Jomlah join contest akak..esok last day

    ReplyDelete
  3. bila nampak makanan dari blog nur..nak tutup lappy tak jadi, teliuh tengok roti nih...

    ReplyDelete
  4. Nur..terliur..nak jnilat screen ni...
    Akak pun sekolah ganti hari ni...

    Yea, akak further study kat mana le lagi..OUM le dik...
    * da tua baru nak belajar*

    ReplyDelete
  5. Buat Dahlia,
    Hehe.. Jom le kita sama2 sekolah ganti..

    Buat Kak Erna,
    Wslm Kak Erna. Kesian akak.. Takpe, sekejap je tu.. Kat sekolah Nur tadi ramai juga pelajar yg hadir.

    Buat Kak Ina KL,
    Wslm kak. Memang sedap kak.. Suami Nur beli bahan mentahnya di Seremban.. masih ada baki stok lagi yg belum masak..
    Insya-Allah, kalau sempat nanti Nur join contest akak tu.

    Buat Kak Sal,
    La ye ke.. sorry la buat semua orang terliur.. hehehe

    Buat Kak Rahiza,
    Alamak... jangan la sampai jilat skrin..hehe.. Letih juga sebab 6 hari bekerja..
    Bagus la tu kak. Tuntut ilmu memang sangat digalakkan tak kira tua atau muda. Good luck ye kak..

    ReplyDelete
  6. Puas hati kala buat sendiri tapi kalau untuk makan seorang kos membeli bahan lebih tinggi dari beli diluar :-)

    Nampak sedap yum-yum

    ReplyDelete
  7. Buat akubiomed,
    Bahan2 oblong ni beli di Seremban, cuma tinggal masak sendiri je.. Memang sedap... :)

    ReplyDelete
  8. laaa.. ini ke namanya oblogggg? selalu baca tapi x pernah tau ghupe.. sedap jer mcm..

    Cik Nurr!! oblong satuuuu... err make it 4.. heh

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...