Sila klik link bawah...

Thursday, February 24

Unexpected gift from my dear husband

Salam buat semua,
Apa khabar semua? Sekejap benar masa berlalu, bulan depan merupakan bulan di mana Nur dan suami akan menyambut ulangtahun perkahwinan kami. Nur telah menerima kejutan daripada suami tercinta dengan hadiah yang cukup indah. Kejutan ini Nur terima sewaktu Nur menghantar suami di lapangan terbang Senai pada awal bulan Februari yang lepas.

Thanks a lot my dear.. I really appreciate it & really love the gift so much..


Nur sangat terharu waktu itu. Tentu kalian tahu bagaimana perasaan Nur ketika itu. Nur berdoa dan berharap agar perkahwinan kami berkekalan hingga ke akhir hayat dan semoga Allah mendengar suara hati Nur yang sangat menginginkan zuriat sendiri sebagai tanda cinta kami berdua. Ya Allah, moga impianku ini akan menjadi kenyataan. Amin.





Menikmati makanan yang cukup sedap di restoren Secret Recipe di lapangan Terbang Senai. Menu kegemaran spageti bolognise.



Terima kasih abang di atas hadiah yang cukup cantik dan indah.. Love you forever..


Kad ucapan dari Nur buat suami tercinta sewaktu dia pulang daripada outstation.

15 comments:

  1. terharunya kasih kalian.. Moga selamanya k..

    rase nak nangis jer tgk makanan yang sedap itu.. mau mauu

    ReplyDelete
  2. wah hadiah dia..bestnye nur...


    kita baru lps mkn kek SR msa jamuan beday kt opis isnin lps..hehe

    ReplyDelete
  3. aku aminkan doamu nur... aminnnnn.... ngences gler aku nengok ko mkn apa tuh... rasa mcm skrg jugak nk terbang g SR hahaaa.. wehh pinjam cincin!! kekekekeeee

    ReplyDelete
  4. tak tahan tgk makanan best2 tu..

    tahniah Nur & suami.. semoga kekal bahagia berkekalan.. dan kakyong mendoakan agar Nur dikurniakan ramai anak2 yg comel lagi bijaksana...

    ReplyDelete
  5. hai..trime kasih sbb sudi singgah blog sy..

    sy ucapkan hepi anniversary in advance ye.. =)

    troskan berusaha, insyaAllah ada rezeki untk awak dn hubby..

    Jom Lawat: Blog Bardboo
    Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

    ReplyDelete
  6. romanticnya suami kak nur... mengalir air mata sha... kalau sha dapt macam ni... mesti happy...:)
    happy anniversary untuk kak nur dan suami... semoga bahagia ke ahir hayat dan sentiasa dicucuri rahmat... amin...

    ReplyDelete
  7. wow....kezutan..nice ring congratulation yer

    ReplyDelete
  8. Alahai kakak terlambat. Belated wishes to both of you. May all the journey spent full with wonderful memories!!

    ReplyDelete
  9. moge berbgia dgn zuriat trsyg hgga akhir hyt ..
    amiiiiiiiiiiin =)
    follow blog akak ;)

    ReplyDelete
  10. wahhhh.. romantik gitu..
    yang membacanya pun rasa terharu..
    semoga rumahtangga kalian aman selamanya..

    ReplyDelete
  11. Buat Astina,
    Terima kasih Astina.. Mudah2an Amin.

    Buat Mrs. Fiza,
    Memang tak sangka akan dapat hadiah ni.. Nur memang minat SR.. :)

    Buat Kak Hana,
    Terima kasih kak atas doamu itu.. Sorry la buat akak terliur.. tapi akak punya kek homemade lagi sedapkan.. Nak pinjam cincin ke.. erm... hehe.. susah nak jawab soalan ni..

    Buat Kak Yong,
    Terima kasih Kak Yong kerana mendoakan. Amin.. Nur terharu sangat. Mudah2an doakan Nur & suami dimakbulkan olehNya..

    Buat bardboo,
    Sama2. Terima kasih juga kerana sudi datang ke blog ni. Wah orang pertama yg wish ni.. Tq so much!!

    Buat Whitey Mommy @ Sha,
    Memang terharu sangat Sha.. Akak pun tak sangka dapat hadiah ni. Terima kasih Sha atas ucapan dan doa.. Amin.. Mudah2an berkat doa semua, impian kami akan jadi kenyataan.

    Buat Kak Liz,
    Terima kasih kak.. Tq kerana sudi singgah blog Nur.

    Buat Kak Zakie,
    Kak Zakie belum terlambat la.. Anniversary Nur cuti sek nanti.. Tq for your wishes.. May Allah bless you too..

    Buat Nasuha,
    Tq sebab follow.. Nasuha mudah2an masin mulut Nasuha tu. Akak masih belum ada zuriat lagi ni.

    Buat Kak Isza,
    Orang yg membaca rasa terharu, apatah lagi tuan punya badan yg menerimanya.. Memang terharu sangat dengan pemberian dari suami tersayang. Terima kasih kak kerana mendoakan kami.

    ReplyDelete
  12. menangis baca ni...rindunya.

    moga perkahwinan nur dipelihara Allah sentiasa - diberi kekuatan utk hadapi segala dugaan hidup

    ReplyDelete
  13. Buat Kak Jie,
    Amin.. Terima kasih banyak Kak Jie sebabkan doakan Nur & suami. Nur doakan Kak Jie juga tabah menempuh setiap ujian. Jauh cuma di mata, tapi tentu dekat di hati kan.. Jangan sedih2 ye..

    ReplyDelete
  14. very romanticn la... shahdunya.. semoga kasih nur dan suami sampai ke syurga... seronoknya dpt hadiah

    ReplyDelete
  15. Buat Eida,
    Terima kasih Eida.. Mudah2an doa semua teman blogger dimakbulkan olehNya.. Memang seronok sangat & terharu bila dapat hadiah tu.. :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...