Sila klik link bawah...

Saturday, March 19

Shopping di IKEA Mutiara Damansara (Part 3)

Sambung kisah percutian lagi..

Baju2 yang dibeli di Debenhams The Curve.


Barang2 yg dibeli di Daiso..  Bag Hanger hook tu sangat berguna..

IKEA sedang sale dari 3 Mac sehingga 20 Mac 2011...
Sempat singgah sekejap..Ramai betul orang..



Seberang jalan terus ke IKEA.

 
Hotel tempat kami bermalam..

Pemandangan malam..


Hasil shopping di IKEA.. Window shopping je..


Penat berjalan... Makan di Chocolate Lounge..




Memang sedap kek kat sini...

Lepas makan kami terus ke Sungai Besi.. Nak tahu kenapa? Nak makan mee sup utara pulak..

Bersambung...


5 comments:

  1. Ohh singgah kedai Daiso tentu rambang mata kerana harga murah. Ada barang-barang yang dijual sangat kreatif

    ReplyDelete
  2. Buat Saudara akubiomed,
    Betul tu.. sampai tak sedar beli barang2 tu hampir mencecah RM100.

    Buat Kak Yong,
    Kalau ke IKEA kena plan dulu.. takut terbeli barang yg di luar budget.. :)

    ReplyDelete
  3. Salam Nur,
    Boleh kata dua bln sekali sya cuci mata kat ikea. maklumla dpn rumah jer. daiso pun best juga. byk brg dia.

    ReplyDelete
  4. Wslm Kak Mekar,
    Wah seronok rumah akak dekat je dengan IKEA.. Di Daiso tu memang banyak barang2 yg unik.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...