Sila klik link bawah...

Sunday, March 27

Thank you to all visitors & followers

Salam.
Terima kasih diucapkan pada semua yang sudi singgah di blog ni.. Jumlah follower dah pun bertambah iaitu seramai 277 orang. Terima kasih buat semua. Nur sangat menghargai setiap komen yang diberikan oleh teman2 blogger dan akan cuba untuk membalasnya setakat yang mampu.

Hari ni Nur perlu ke sekolah untuk "Majlis Anugerah Kecemerlangan" dan bertugas sebagai AJK Fotografi dan Dokumentasi. Pelajar2 yang cemerlang dalam semua tingkatan, cemerlang dalam keputusan peperiksaan PMR 2010 dan SPM 2010 serta guru-guru yang menyumbang jasa dan bakti kepada sekolah akan diraikan pada majlis ini. Nur pun akan naik ke pentas juga... :)
Credit picture : here

Akhir kata.. semoga ikatan persahabatan yang terjalin akan berpanjangan.
Jumpa lagi nanti.
Cantik tak angka ni.. 22022.. (Jumlah pengunjung pada 22 Mac 2011)

Ini yang terkini jumlah pengunjung & follower sehingga jam 6.25pagi, 27 Mac 2011.
Angka yang sangat cantik.. 22222.. & bilangan follower seramai 277 orang.

Pada semua follower, terima kasih banyak... (ada beberapa orang yang tiada link di dalam profile dan tak dapat nak dijejaki..)


Credit picture : here

10 comments:

  1. mmuahh...
    moga ikatan persahabatan ini berkekalan...

    ReplyDelete
  2. selamat bertugas...pastikan yang terbaik,, ;)

    ReplyDelete
  3. Tahniah. Harap akan terus meninggkat

    ReplyDelete
  4. Tahniah. Harap akan terus meninggkat

    ReplyDelete
  5. Tahniah nur...
    Akak pun nur jugak, selamat kenal2.. blogger baru lagik boleh la nur tunjuk-ajar..

    ReplyDelete
  6. knur..fiza punya gmbr tkde pon..hikhik..yelah dh lama follow..

    *bila knur ckp jd ajk fotografi trgt hubby dia volunter nk jd photographer sekolah..keh..keh..keh

    ReplyDelete
  7. tahniah Nur.. semoga terus hepi berblog & berkongsi info tentang pendidikan... ;)

    tahniah utk semua pelajar Nur juga

    ReplyDelete
  8. Buat Kak Azza,
    Mudah-mudahan kak.. Terima kasih kerana selalu ziarah ke blog ni.

    Buat puteraduyong,
    InsyaAllah.. kami akan buat yg terbaik untuk anak2 didik yg dikasihi.

    Buat Saudara Sop & Mrs Eady,
    Terima kasih atas ucapan.

    Buat Kak nur,
    Terima kasih Kak nur. Salam perkenalan.. Boleh aje apa salahnya.

    Buat cikpuanhady,
    Terima kasih ye..

    Buat Mrs Fiza,
    Gambar Fiza ada tu.. tapi tak nampak.. hehe sebab dah lama jadi pengikut blog ni. Dah agak dah, akak nampak Cikgu Naman tu berbakat ambil gambar.

    Buat Kak Yong,
    Terima kasih kak.. Kalau ada kesempatan, dah tentu Nur akan tuliskan entri baru.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...