Sila klik link bawah...

Saturday, March 26

Boringnya...

Little Red Kitty Hood

Cat Sitting Like A Person

Credit pic here

Salam buat semua... 
Hmm.. entah kenapa hari ni langsung takde mood. Perut pula tak berapa sedap..
Ada tak sesiapa yang nak tolong tanda buku latihan ??

p/s : Malam ni plan nak sertai Earth Hour 2011, anda join ke tak??

11 comments:

  1. Salam Nor cayang. Kenapa boring... meh main macak2 dgn liana...hehehe

    ReplyDelete
  2. ASsalamaualikum my dear Nur..:)

    ooo..boring yaa..tanda suruh rehat2 kan minda tuu..
    Akak memang tak suka memaksa diri lebih2 lagi bab2 menanda buku/latihan ..tak dek aura..tak leh menghayati gituu..hehe

    So..tarik nafasssssssss
    hembussssssssss
    tarikkkkkkkkkkkkk
    :):)...dah lega??;)

    ReplyDelete
  3. Buat Kak Alongroz,
    Wslm.. Kalaulah rumah Kak Alongroz dekat dengan Nur, bolehlah datang main masak2 dengan Liana..

    Buat Kak Kartina,
    Waalaikumussalam.. Terima kasih kak atas keprihatinan akak.. Bab menanda ni memang kena tunggu mood yg baik. Kalau ikutkan nak rehat je.. tapi masalahnya tak boleh.

    ReplyDelete
  4. join kat rumah je..
    eheheee

    ReplyDelete
  5. saya buat macam2 kerja di rumah ni...klu tak lagi boring - sebab tinggal sorang ni!

    ReplyDelete
  6. boring?

    berhentilah kejab..

    jom pegi konvo kt UTM..cuci mata tengok baju dll atau pun makan2 kat sana....

    ReplyDelete
  7. Nur..
    meh tolong akak kl boring.
    akak 2 mggu ni kalut benar2..rs tak ckup masa...shingga lah tadi..baru lah rasa lega..

    masa yg ada ni rasa nak berehat je..sblm mula balik kalut buka skolah isnin ni..

    ReplyDelete
  8. huu x dpt nak nolong .. akak kepenatan .. lum ada boring layie dik arinie :)

    ReplyDelete
  9. Nur,
    hari earth hour tu, kakyong ON lappy & On tv.. lampu je tutup... ;)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...