Sila klik link bawah...

Wednesday, April 6

Jemputan Kahwin

Salam.
Hari Sabtu lepas, Nur dan rakan2 sejawat menghadiri Majlis Perkahwinan anak kepada salah seorang kakitangan sekolah kami. Majlis diadakan di Dewan Serbaguna Taman Universiti. Kami datang secara berkonvoi. Jom tengok gambar..

 
Cantikkan pelamin dia...


Suasana di sekitar dewan..

Dewan dihias indah.. sejuk mata memandang.

Tak sangka boleh ada cendol... Sedap sungguh...

Pintu gerbang..

8 comments:

  1. SubhanAllah..
    cantiknya :)
    teringin nak kawen la dni tengok gambo pelamin ni hehehe

    ReplyDelete
  2. SubhanAllah..
    cantiknya :)
    teringin nak kawen la dni tengok gambo pelamin ni hehehe

    ReplyDelete
  3. tercari2..mana gambar sipengantinnya Nur...huhuu

    pe2,,,memang sejuk mata memandang!biarpun hanya sekadar pelamin...:)+ cendol

    ReplyDelete
  4. Nur,
    bila tgk gong, saron & gendang tu... rindu pulak dgn kawan2 geng grup gamelan..


    n3 terbaru kakyong.com Best sangat ke drama Asmara tv3 ni..???

    ReplyDelete
  5. Buat Ardini Humaira,
    Memang cantik pelamin. Majlis ni bergabung sekali antara sebelah pengantin lelaki dan juga perempuan. Tu yg nampak grand tu..

    Buat Peri PiA,
    Memang sedao cendol tu..

    Buat Kak Zakie,
    Memang meriah kak..

    Buat Mrs Fiza,
    Pengantin perempuan tu cikgu.

    Buat Kak Kartini,
    Masa Nur datang, pengantinnya tak sampai lagi la kak.. Tu yg amik gambar pelamin je tu. Warna hijau memang mendamaikan.

    Buat Kak Yong,
    Nur tak tahu yg Kak Yong masuk kumpulan gamelan. Nur memang tak minat main alat muzik.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...