Sila klik link bawah...

Monday, April 11

Pengalaman Menonton Formula 1 Sepang 2011 (Part 1)

Salam..
Apa khabar semua? Cuti hujung minggu ni, Nur berkesempatan menonton Formula 1 Sepang 2011 secara live. Terima kasih buat suami tercinta kerana membuat kejutan buat Nur dan mengaturkan semua perjalanan Nur untuk ke KL. Nur telah bertolak ke Kuala Lumpur dengan menaiki kapal terbang MAS pada petang Sabtu kerana di sebelah paginya perlu ke sekolah kerana sekolah ganti.

Gambar2 di sepanjang perlumbaan akan Nur uploadkan kemudian.. Tungguuu ...


video

Video perlumbaan yang baru bermula dan masing2 memberikan persaingan sengit untuk berada di tempat pertama.

5 comments:

  1. wah nur..

    sempat sampai KL sehari dua ni yee..

    harap2 happy di sana..sebelum kembali bertugas..

    ReplyDelete
  2. fulamak..mesti mahal tiket tu kan? bestnya

    ReplyDelete
  3. wah bestnya Nur dah sampai ke Sepang circuit tu.. tp kakyong ni kurang minat dgn F1 nih...

    ReplyDelete
  4. Buat Kak Sal,
    Sempat juga kak.. sebab naik flight. Memang Nur happy sangat dapat menonton F1 secara live.

    Buat N@m@n,
    Takde la mahal mana pun.. Biasa2 je..

    Buat Saudara Akubiomed,
    Pengalaman pertama menonton F1.. memang teruja dan happy sangat.

    Buat Kak Yong,
    Memang best.. bagi yg minat la kak.. Kalau tak minat, tengok di tv dah cukup.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...