Sila klik link bawah...

Sunday, May 22

Hadiah Hari Guru Paling Bermakna Buat Diriku

Salam buat semua,
Apa khabar semua? Minggu lepas Nur dan suami telah bercuti di Melaka. Kebetulan minggu lepas memang tiada aktiviti di sekolah pada hari Sabtu. Peluang yang ada dapatlah kami menghabiskan masa bersantai bersama. Sempat juga kami menonton filem yang sedang hangat ditayangkan iaitu Filem Kongsi & filem Fast and Furious 5 di GSC Dataran Pahlawan. Kami booking secara online, jadi tak perlu nak beratur panjang. Memang ramai sangat pengunjung yang rata2 anak muda dan mungkin penuntut Universiti yang sedang cuti semester.


Pemandangan di sekitar Bandar raya Melaka.


GSC Dataran Pahlawan




Filem Kongsi.. memang kelakar tapi plot cerita agak tergantung.

Source pic : here

Filem ni penuh dengan aksi hebat.. Tapi filem kategori 18.. Klik sini untuk lihat review.



Kami makan tengah hari di Nando's






Sebelum menonton sempat menjamu selera di Kopitiam Ekspress





Pada minggu lepas juga Nur menerima beberapa hadiah yang sungguh bermakna sempena Hari Guru dari suami tercinta.

Nak tahu apa?

Jom lihat gambar di bawah.. :




Kasut sukan jenama Columbia.. tersangatlah selesa..


Memang padan la dengan harganya..




Seluar sukan jenama Mizuno.

Yang ni.. semua wanita tentu mengidam nak memakainyakan..
Kita lihat apa isi di dalamnya..



Handbag idamanku... Thank you sayang.....

Isi dalamnya yang sangat luas..



Suami Nur turut hadiahkan Nur wallet jenama Bonia yang sedondon dengan handbag tu..



Aduh.. menggigil melihatkan harganya.. Thank you so much my dear.. I'm speechless..




Thank you my dear.. I really love it!!



Ucapan buat suami tersayang....
Terima kasih di atas penghargaan dan hadiah yang cukup bermakna buat diriku,
Terima kasih kerana menyayangi diriku dan menggembirakanku setiap saat,
Terima kasih di atas segala pengorbanan yang telah kau curahkan kepada ku..
Terima kasih kerana sentiasa memahami diri ini,
Ternyata segala pengorbananmu tak mampu ku balas,
Semoga dirimu dirahmati Allah dan dipermudahkan segala urusan,
Sesungguhnya kasih sayangku dan cintaku buatmu tidak berbelah bagi,
Kupanjatkan doa agar ikatan ini akan berkekalan hingga keakhir hayat.. AMIN..


Thanks Graphic #140

18 comments:

  1. wahhh bestnyeeee kak..msti nebes bila bawa tuh nti..hehe

    ReplyDelete
  2. Buat Alexa Yussida,
    Memang tersangat la happy.. Tak terkata.. Memang nervous jugak nak pakai handbag mahal2 ni.. hehe..

    ReplyDelete
  3. WAH..BESTNYA.....ITU BARU HARI GURU..KALAU ANNIVERSARY ATAI BIRTHDAY MESTI LAGI BEST HADIAHNYA

    ReplyDelete
  4. Buat Munna,
    Syukur Alhamdulillah.. memang tak sangka suami nak buat kejutan sebegini rupa.. Terharu sangat..

    ReplyDelete
  5. wah..byknya hadiah akak dpt. mesti sepanjang hari senyum je kan..hehe..

    ReplyDelete
  6. tahniah nur.. moga tambah bahagia.. :)

    ReplyDelete
  7. Buat Nadiah Sidek,
    Betul tu Nadiah... senyum meleret sampai ke telinga.. hehe

    Buat Kak Hazlin Nazri,
    Terima kasih kak.. Amin..

    ReplyDelete
  8. Salam.
    Tahniah dapat hadiah besor punya!
    Itu tandanya kasih sayang dunia akhirat. Semoga sentiasa diberkati dan dirahmati Allah swt.

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..seronok dapat hadiah dr yg tersayang.... :)

    ReplyDelete
  10. Asslamulaikum,

    Bestnya dapat hadiah sempena hari guru dari orang tersayang. Tahniah semoga bahagia selalu

    ReplyDelete
  11. wahhh nurr... hebatnya hadiah hari guru mu... ehehe.. bagus2.

    syukur kan ada orang menghargai kita.

    anyway, happy belated teachers day... ;p

    -cikrose-

    ReplyDelete
  12. wah sungguh segar hati dan jiwa dpt hadiah2 dan kata2 yg sungguh bermakna...

    klu belum terlambat,ingin kak sal ucapkn slmt hari guru..

    moga happy selalu dan dlm sentiasa dlm keberatannya..ameen

    ReplyDelete
  13. Buat Kak Roha,
    Wslm. Terima kasih kak.. Mudah-mudahan dimakbulkan doa akak tu.. Amin..

    Buat Afiq Din,
    Erm.. tu la.. sungguh tak sangka dapat kejutan dari suami tersayang.

    Buat Mamamya,
    Syukur Alhamdulillah.. Memang rasa diri ini dihargai sangat.. Tak terungkap keseronokannya tu.. :)

    Buat Kak Kunang-kunang,
    Waalaikummussalam. terima kasih kak.. Mudah-mudahan berkat doa dari semua rakan2 siber, kami berdua akan berbahagia selalu hendaknya. Amin.

    Buat Cik Rose,
    Terima kasih atas ucapanmu Cik Rose. Memang bersyukur sangat dapat penghargaan sedemikian rupa dari yang tersayang.

    Buat Kak Sal,
    Terima kasih Kak Sal atas ucapan dan doa yang tak putus2.. Terharu sangat.. :) Moga akak pun sentiasa ceria dan bahagia di sisi keluarga tercinta.

    ReplyDelete
  14. Nur,bertuahnya anda dpt hadiah2 mahal mcm tu ... really ! :)

    tu baru hadiah Hari Guru ... belum hadiah anniversary kawen ke...lg gempak kot ! ;)

    ReplyDelete
  15. Buat Kak Ummi Hanie,
    Syukur kak.. Alhamdulillah, memang Nur sendiri tak sangka dapat hadiah sebegini rupa.. Suami Nur memang suka buat kejutan macam ni..

    ReplyDelete
  16. aslmkum nur... btuahnya badan.. macam2 hadiah dapat... suke bonia..

    ReplyDelete
  17. Buat Kak dZana,
    Waalaikummussalam.. Syukur kak.. memang tak sangka dapat hadiah ni daripada suami tercinta.. Happy sangat.. Memang lama teringin nak pakai handbag ni.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...