Sila klik link bawah...

Thursday, June 16

BALI: a simple giveaway for fabulous followers


Klik pada gambar untuk join GA ni..

Salam.. Ada tak sesiapa suka buat koleksi key-chain..
Atau ada yang teringin nak key-chain Bali ke secara percuma.. Ye betul percuma...
Kenapa tak percaya ke?? Betul free.. tak tipu...
Khas untuk 10 orang follower bertuah blog http://www.eqbalzack.com

Kalau nak juga, boleh cuba buat entri tentangnya. Sila klik di SINI untuk lihat syarat2nya..

p/s: Belum pernah menjejakkan kaki ke Bali.. Hmm kalau tak dapat ke sana dapat key-chain pun jadilahkan..
Mudah-mudahan ada rezekiku untuk dapat key-chain ni.


5 comments:

  1. Assalamualaikum,

    Semoga berjaya dapat key chain tu

    ReplyDelete
  2. nak ke bali tapi hb tak nak gi ..nak buat camner..redha ajerlah.

    nur ada tak soalan pmr tahun lepas..akak nak bagi anak cuba buatlah dengan geng dia.

    ReplyDelete
  3. Buat Wa Khairul Onggon, Kak Kunang-kunang dan Kak UmmiRosma,
    Terima kasih.. Nur tak menang pun.. :(

    Buat Kak Ina KL,
    Nur pun teringin sangat nak ke Bali.. Entahlah tak tau bila dapat pergi ke sana..

    Nur dah jawab soalan akak dalam entri berikutnya..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...