Sila klik link bawah...

Thursday, June 2

Selamat Hari Lahir buatku


Salam buat semua,
Alhamdulillah, dengan limpah kurnia dari Allah, diriku masih lagi mampu bernafas di dunia ini dan semakin bertambah usiaku mulai hari ini. 

Buat suami tersayang,
Terima kasih atas segalanya..

Buat bonda tersayang,
Terima kasih atas doa yang dipanjatkan buatku setiap hari..
Pagi2 lagi Nur telah terima panggilan dari bonda tersayang untuk mengucapkan ucapan Hari Lahir buat anak kesayangan ni.. Terharu sangat..

Kepada keluarga, sanak-saudara, bekas2 pelajar, anak2 murid, kawan2 dan teman sekerja yang mengirimkan ucapan Hari Lahir di Facebook dan sms, Nur ucapkan terima kasih banyak atas ingatan dan doa dari kalian. Semoga setiap doa itu dimakbulkan Allah.

Sejak dari pagi tadi, penuh :wall" di Facebook dengan ucapan dan doa dari kenalan Nur, Nur akan usahakan membalas satu per satu.

Terima kasih semua..

Sekian, wassalam.

21 comments:

  1. hai nur..

    selamat hari lahir yek.. semoga Allah memanjangkan usia nur dan di murahkan rezeki nur yek.. :)

    ReplyDelete
  2. Salam kak! selamat hari lahir buat akak!! selamat panjang umur, murh rezeki, diberi kesihatan yg baik dan yg penting sekali semoga akak bahagia dunia n akhirat insyaAllah aminnnn...

    ReplyDelete
  3. selamat ulang tahun..
    semoga terus berbahagia disamping keluarga tercinta yer..

    ReplyDelete
  4. slmt hr lahir kak nur...semoga happy selalu...
    dapat hadiah ape mlm tadi?...
    mesti special nie... hehehhee

    ReplyDelete
  5. Buat Cik Rose,
    Hi Cik Rose, terima kasih banyak Cik Rose.. Moga doamu itu dimakbulkan Allah. Amin..

    Buat Ika @ ijayuji,
    Waalaikummussalam Ika.. Terima kasih banyak Ika atas doa2mu itu.. Mudah-mudahan doa2mu untuk kak Nur dimakbulkan Allah. Amin.

    Buat Cute Mum,
    Terima kasih atas ucapan.. :)

    Buat tqahmisdar,
    Terima kasih Tqah.. :D

    ReplyDelete
  6. Buat qaseh suci,
    Terima kasih banyak atas ucapanmu itu.. Hadiah ke.. hehe.. biarlah rahsia.. :)

    ReplyDelete
  7. hadiah bulan madu sekali lg eh...
    rahsia2 nie... mesti special.... hehehe

    ReplyDelete
  8. HAPPY BIRHDAY TO TOU..

    http://ruhayurazali.blogspot.com/2011/06/pekerjaan-yang-mulia-dan-selamat-hari.html

    ReplyDelete
  9. Hepi besday, dik...segala doa-doa yang terbaik, akak tujukan buat Nur....semoga cepat dapat baby....ameeennn....

    ReplyDelete
  10. Buat Qaseh Suci,
    Hehe.. biarlah jadi suprise untuk kami berdua sahaja.. hehe.. Doakan yang terbaik untuk Kak Nur ye.. TQ so much..

    Buat Kak Ayu @ Citarasa Rinduan,
    Terima kasih banyak atas ucapan dan entri khas di blog.. Nur terharu sangat... Semoga Kak Ayu akan bertambah sukses dalam bisnes dan dilimpahkan kebahagiaan buat selama-lamanya..

    Buat Kak Rahiza @ Cikgu Nurin,
    Terima kasih Kak Rahiza.. Moga doamu itu dimakbulkan Allah dan mudah-mudahan impian Nur akan menjadi kenyataan.. Amin..

    ReplyDelete
  11. selamat hari lahir buat mu,semoga dipanjangkan umur lagi,diberikan kesihatan yg baik selalu & dimurahkan rezeki sentiasa,amin :)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum Nur,

    Selamat Hari Jadi, moga dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki dan sihat selalu...amiin.

    ReplyDelete
  13. akak ... happy birthday!!!!!!
    mmuah mmuah ...
    Semoga Allah panjangkan umur dan murahkan rezeki akak!Amin.

    ReplyDelete
  14. selamat hari lahir nur..
    moga panjang umur dan murah rezki..
    aman bahagia bersama keluarga dan hubby tersayang..ameen..

    ReplyDelete
  15. hai nur...hepi sebeday..

    eh, apuk tu giler chumel dulu ye..pastu nape bulu die lame2 jadi lain ye? tp kalu sy jumpe, sy nk culik die ye..hihihi

    ReplyDelete
  16. Selamat ulang tahun dear sweet Nur...semoga dimurahi rezeki dan diberkati Allah selalu amin...

    ReplyDelete
  17. HappY Besday My Dear Nur....:)
    ermmmmmmmm.....bulan June yaa...
    Akak comingggggggg soonnnnnnnnnnnnn!!

    MOga Nur dianugerahkan kesihatan yang baik ..kebahagiaan yang berpanjangan....dimurahkan rezeki...dan keberkatan dalam limpahan kasih sayangNya jua...Amin...

    :):)

    ReplyDelete
  18. Buat Mrs. Eady,
    Terima kasih banyak atas doamu.. Amin mudah-mudahan dimakbulkan olehNya.

    Buat Kak Nurindah,
    Waalaikummussalam Kak.. TQ so much sis.. Amin..

    Buat Cik Dya,
    TQ so much Cik Dya.. Amin..

    Buat Kak Sal,
    Terima kasih Kak Sal atas ucapan dan doa.. Amin...

    Buat Kak Izahdaut,
    Terima kasih kak..

    Buat Dilla Ady,
    TQ Dilla. Bulu Apuk bukannya lain Dilla, kami terpaksa cukur sebab bulunya bergumpal.. dah tak comel.. Kena tunggu bulunya tumbuh sepenuhnya.. Takde harapan nak culik sebab Kak Nur memang tak bagi dia keluar rumah hehehe...

    Buat Kak Ummi Rosma,
    Thanks a lot sis.. Amin.. Semoga akak cepat sembuh dari sakit.. take care sis.

    Buat Kak Kartini,
    Waalaikummussalam.. Kak Kartini, wahhhh kita sama bulan ye... TQ so much sis. Semoga doa2mu itu akan dimakbulkan oleh Yang Maha Esa.. Aminnn... Terharu sangat...
    Selamat bercuti ye kak..

    ReplyDelete
  19. selamat ulang tahun (belated) kelahiran...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...