Sila klik link bawah...

Wednesday, June 1

Hati-hati memandu.. Jangan jadi seperti ini..






Salam buat semua,
Pada yang bercadang nak pulang ke kampung diharap kalian semua berhati-hati ketika memandu. Ngeri tengok kemalangan ini waktu nak ke Kukup minggu lepas.. Walaupun jalan tu lurus tapinya.....
Selamat bercuti..

8 comments:

  1. mmg time cuti ni kene hati-hati lebih dr biase sb semua org nk cepat & laju je...

    ReplyDelete
  2. aiyakk..teruknya.. mtk kita dijauhkan lah kak

    ReplyDelete
  3. minta dijauhkan.. bcuti ke mana kali ni nur.. akk lum ada arah lagi.. anak akkk yg sulung spm th ni.. so kene kurangkan sikit jalan2 tu.. tpi tak tahu pulak lah nnti.. kkdg klau diranc tak mjadi.. selamt bcuti yer nur..

    ReplyDelete
  4. salam... hr nie qaseh bz skit..keje byk.. next week nk g bercuti dgn hubby dan baby ke pulau pangkor...
    Kak nur shat? cuti2 nie wat ape kt umah?.. tk kena kelas tmbhn ker..

    ReplyDelete
  5. mintak jaoh dari semua tu...

    ati2..
    saling ingat mengingati

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Nur,

    Mmg ngeri tengok kenderaan disana ya...kak phobia betul...mudah2an sentiasa dilindungi Allah dari segala bahaya dan musibah. Kak nur pernah ditimpa kemalangan semasa di Parit Yani,Johor...sib baik kami sekeluarga dlm kereta hanya cedera ringan saja...berlanggar dengan lori angkut getah...ish ngeri kalau ingat balik....waktu itu hujan renyai2...

    ReplyDelete
  7. malang tak berbau...
    takut tengok..

    memang nak balik kg..sehari dua ni..

    harap semuanya ok..
    sentiasa berwaspada dan berhati2 di jln raya..sama2lah kita berdoa agar dijauhi musibah...ameen..

    ReplyDelete
  8. Buat Mrs. Eady,
    Betul tu.. Kena selalu berwaspada.. sebab malang tak berbau. Ingatlah insan yg tersayang.

    Buat Mrs. Fiza,
    Memang teruk kemalangan ni.. Harap2 kita dijauhkan dari bala seperti ini..

    Buat Kak dZana,
    Betul tu Kak dZana, mintak dijauhkan. Nur cuma pulang ke kg je, tu pun minggu depan. Biasalah tu, kalau ada anak yg nak periksa, mak & ayah kena berkorban.. Selamat bercuti untuk akak juga... :)

    Buat qaseh suci,
    Alahai qaseh.. seronoknya bercuti di Pulau Pangkor. Kak Nur memang tak pernah sampai lagi ke sana. Qaseh takde blog ke.. boleh Kak Nur singgah.

    Kak Nur sihat.. Cuti2 ni takde kelas tambahan.. Kami bagi peluang anak2 murid bercuti dengan aman.. hehe.

    Buat cik hani,
    Betul tu Cik hani, mintak dijauhkan.. Takpe kita memang kena saling ingat-mengingati..

    Buat Kak Nurindah,
    Waalaikummussalam. Ya Allah ngerinya mendengar kisah akak tu.. Syukurlah tak apa2.. Kalau hujan Nur pun agak fobia sebab pernah kemalangan juga pada bulan 10 tahun lepas.. Nasib la tak apa2.. hati2 ye kak..

    Buat Kak Sal,
    Betul tu.. Ramai yg pulang ke kg, masing2 nak cepat.. Kena berhati2.. Selamat bercuti di kg ye kak.. Jangan lupa bawa ole2 untuk Nur.. hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...