Sila klik link bawah...

Tuesday, May 31

Apuk Yang Manja





Hai.. Nama saya Apuk.. Hobi saya main lari2 dalam rumah, makan dan tidur.. Saya ni manja tau..


Salam buat semua.. Siapalah yang guling2 tu.. Ingat lagi tak pada Apuk.. Ni jelah kucing Nur yang tinggal. Adik beradiknya yang lain dan juga mak dan ayah Apuk dah kami beri pada orang lain. Kekangan masa membuatkan kami berdua tak sempat nak menjaga 5 ekor kucing kesayangan tu. Disebabkan dah tinggal seekor je kucing di rumah, jadinya Si Apuk semakin manja. Balik je dari kerja, Apuk dah berguling2 di lantai minta dibelai. Hari ni genap usianya 1 tahun 1 bulan 2 hari.. Kalau dulu cute je.. Kalau nak tengok Apuk masa berbulu lebat.. boleh klik kat SINI. Suami Nur terpaksa mencukur bulunya gara2 tidak terurus dan agak bergumpal.



Gambar Apuk pada bulan Disember 2010. Gebu sangat..

5 comments:

  1. salam nur,

    kak ati dah lama flw nur

    lani takada masa nak bela cats
    bujang dulu suka sangat cats :)

    ReplyDelete
  2. suka tgk kucing guling2 manja camni..dhh lma tk de kucing..dlu duduk kpg byk lah bela

    ReplyDelete
  3. Comel & manjanya Apuk tu ye..

    Nur : bukan menyepi, sebenarnya blog ni dah tukar domain. cuba baca entri Perubahan Besar Di Blog Laili | http://www.ciklaili.com jadi kalau Nur letak url blog ni dlm blog ni yg masih menggunakan url lama, mmg nmpk mcm tak ber'update' je blog ni.

    selamat bercuti juga utk Nur :)

    ReplyDelete
  4. Buat Kak Ati Masrif,
    Wslm kak.. Maaf ye kak, Nur tak perasan. Biasalah tu, kalau dah berkeluarga memang payah sikit.. perlu komitmen juga bila bela pets ni..

    Buat Mrs. Fiza,
    Bila tengok dia aksi Apuk guling2.. hilang semua penat.. Selamat bercuti di kampung...

    Buat Kak Laili,
    Tahniah kak atas perubahan.. Wahhh dah ada domain sendiri.. Bilalah Nur nak ada domain pula.. hehe. TQ kak..

    Buat tqahmisdar,
    TQ Tqah.. :) Bulu Apuk tak panjang lagi, kalau tak lagi comel.. hehehe...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...