Sila klik link bawah...

Sunday, July 17

Tupperware Giveaway @ Casa Bonda


Klik pada banner untuk lihat syarat2 GA

Salam buat semua,
Hari ni Nur nak join GA anjuran Kak Nurhayati Zain, pemilik blog Casa Bonda >>  http://bungakesidang.blogspot.com.

Untuk pengetahuan semua, Kak Hayati ni merupakan ibu kepada 2 orang cahaya mata yang comel, Aqil dan Dini dan beliau juga bakal melahirkan cahaya mata ketiga pada bulan Oktober nanti. Nur boleh kata yang Kak Hayati sangat rajin memasak untuk anak2nya. Kalau tak percaya, datanglah ke blog Casa Bonda.

Bagi sesiapa yang berhajat nak membeli produk Tupperware secara online dengan harga yang berpatutan, silalah singgah ke blogshop beliau iaitu "Dini's Tupperware Kiosk"  atau di blogshopnya di Facebook.


Tarikh tutup ialah pada 31 Ogos 2011 . Pemilihan adalah secara cabutan undi dan keputusan akan diumumkan pada 10 September 2011.

Mudah-mudahan ada rezeki Nur untuk dapatkan set Tupperware di atas tu..

Nak join, klik di SINI.

7 comments:

  1. Good luck kak Nur...........

    ayu doakan kak menang, dapat bawa pulang tuperware

    dan tahniah sbb review blog kawan2

    ReplyDelete
  2. rase mcm nk join..kumpui koleksi tupperware yg xseberapa tu .. :p

    thanx 4 info Nur ;)

    ReplyDelete
  3. cantiknya bekas tu.. good luck..

    ReplyDelete
  4. Buat Ayu @ Citarasa Rinduan,
    Thank you so much Ayu. Mudah-mudahan ada rezeki akak.. Tak rugi pun kalau kita review blog rakan2..

    Buat Kak Ummi Hanie,
    Join la kak.. Senang je GA ni.. Mari kita sama2 memeriahkannya..

    Buat Kak Isza,
    Thanks Kak Isza.. :)

    ReplyDelete
  5. salam,
    berjaya juga saya singgah blog ni. maaf lewat sikit sebab sibuk buat kerja luar hari ni...

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan dari diana.. terima kasih kerana sudi singgah kat blog diana... n moga berjaya:)

    ReplyDelete
  7. Buat Saudara eqbalzack,
    Oh tak mengapa.. Memang masing2 sibuk dengan kerja harian.

    Buat Kak Diana @ Melley Mey,
    Salam perkenalan buat Kak Diana. Sama2 kak. Terima kasih atas ucapan tu. Nur pun nak ucap terima kasih pada akak kerana sudi singgah ke blog ni.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...