Sila klik link bawah...

Wednesday, September 21

Ketupat Goreng


Salam buat semua,
Nur sengaja nak tayang menu sarapan pada pagi hari raya kedua.. Tak lain tak bukan, ketupat goreng..
Resepinya boleh klik di SINI  Baki ketupat pada hari raya pertama tu digunakan untuk elak pembaziran.

Kepada rakan2 yang bertanyakan lokasi Restoran Singgah Selalu  untuk merasa menu pau goreng di entri yang lepas,   anda semua bolehlah rujuk blog Kak Ayu. Restoran Singgah Selalu ada cawangan baru di Giant U-Mall boleh klik di SINI.

Ok Selamat malam semua.

6 comments:

  1. wah.............
    MIL ayu pun mmg suka buat ketupat goreng..
    habiskan bila ada berlaku pembaziran

    Oh ya, kat kedai ayu pula ada menu lontong goreng.. hehehhe

    ReplyDelete
  2. Kami orang terengganu makan ketupat palas setelah digoreng.

    ReplyDelete
  3. oh..camtu ketupat goreng..first time tengok...tentu sedap,kan..

    ReplyDelete
  4. oh..camtu ketupat goreng..first time tengok...tentu sedap,kan..

    ReplyDelete
  5. Link resipi tidak boleh akses. Apa rasa Ketupat goreng nih?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...