Sila klik link bawah...

Thursday, September 15

Terima kasih Nuffnang

Salam buat semua,
Terkejut bila melihat BE yang bersusun sampai empat dalam blog kesayanganku ini. Syukur Alhamdulillah.. walaupun earning tak seberapa tetapi dah cukup buat diriku gembira.

Terima kasih Nuffnang kerana bermurah hati memberi BE untuk blogku ini..

Sila klik untuk lihat dengan lebih jelas..

Apa pendapat rakan2 dengan lampu baru yang dipasang di ruang tamu rumah.
Cantik tak??

Before pasang..


After pasang.. boleh tukar warna..


 
Terima kasih buat suamiku yang merealisasikan impianku nak cantikkan rumah.
Love you so much!

p/s : Lepas ni kena rajin2 update blog.. Progress menanda kertas Trial SPM, hanya tinggal soalan esei untuk 3 kelas yang kuajar. By weekend, InsyaAllah boleh siap..

8 comments:

  1. alhamdulillah..rezeki cikgu.semoga senyum sikit tanda kertas SPM haha

    ReplyDelete
  2. Tahniah Cikgu dapat BE... Lampu tu pasang kat mana? Nampak romantik jer nanti susah pulak cikgu nak tanda kertas exam :-)

    ReplyDelete
  3. rezeki raya..
    tahniah..................


    PS: memang cantiklah..
    kak harga berapa ya?
    teringin nak pasang kat rumah atas....

    ReplyDelete
  4. salam..wuiyoo..stylo gila lampu..cantik sesangat..berapa rege nye?

    ReplyDelete
  5. cantikla lampu tu.. mahal tak NUr?

    ReplyDelete
  6. comel lamput tu :) memang ramai yg dpt BE bersusun termasuk me :)

    ReplyDelete
  7. tahniah.. wwalaupun ciput ke banyak ke
    asalkan ada...

    ReplyDelete
  8. Banyak senarai BE dari Nuff. Cantik lampu syiling boleh bertukar-tukar warna. Isteri lama dah minta pasang tapi saya buat dek sahaja kerana saya pasang lampu Energy Saver :-)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...