Sila klik link bawah...

Wednesday, October 26

Berapa banyak X daaaaaaaaa...

Isk..isk..isk.. berapa banyak X daaa..

Ada ke baju saiz XXXXXXL tu????

10 comments:

  1. kat mana ni Nur? kat tempat saya pun ada kedai ni (area Sg Besar & Tesco Kuala Selangor)

    ReplyDelete
  2. peace ni mmg sesuai dgn org yg berbadan besar. sbb org besar kn selalunya tak ada size.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Assalam Nur..acik dah masuk dua tiga kedai yang tulis macam tu..tak ade pun yang besar sangat..

    ReplyDelete
  4. alamak...ni dah over ni...hehehe

    ReplyDelete
  5. Tempat saya di Tesco Rawang cuma harganya agak mahal sedikit. Lebih baik cari dekat bundle sahaja baru RM5

    ReplyDelete
  6. Buat Kak Laili dan alongxp,
    Kedai di Kluang Mall, bersebelahan dengan Kedai Buku Popular..

    Buat Nour Eyza,
    Dah agak dah.. tak masuk lagi.. cuma nampak dari luar je..

    Buat Acik Erna,
    Wslm kak.. La ye ke.. macam mana boleh takde.. kan ke patutnya dia ada tulis 6XL.

    Buat Kak UmmiRosma,
    hehe.. Marketing strategy tu...

    Buat Saudara akubiomed,
    Oh ye ke.. Tak pernah beli lagi, cuma tengok2 di luar je..

    ReplyDelete
  7. Laaa..kat Giant sebelum meru klang pun ada dulu..entah sekarang nie ada ke idok

    ReplyDelete
  8. klepet je tu. bj size tu giant muat la...

    ReplyDelete
  9. Buat Saudara Jai,
    Baru saya tahu, kedai banyak cawangannya. Katanya ada di Sg Besar & Tesco Kuala Selangor.

    Buat Kak anisalya,
    Tu la pasal... Manalah ada orang besar macam tu.. Gimik je tu.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...