Sila klik link bawah...

Wednesday, October 26

Testing DSLR (Part 5)



 






Ini adalah sebahagian daripada pokok2 bunga milik ayah dan bonda di kampung.
 Gambar2 ini diambil pada hari semalam sebaik sahaja hujan turun di waktu petang.


6 comments:

  1. suka suka suka suka suka!!! cantik sgt2!!!

    ReplyDelete
  2. Cantiknya kombinasi merah dan hijau.

    ReplyDelete
  3. Yes...my mom pun ada bunga ni...cantik...we call this bunga jepun. Ada yg lebih besar size bunganya...sungguh cantik. Tapi ada duri....

    ReplyDelete
  4. nampak macam dah pro...

    tentu dah ada skill setelah melalui fasa testing 1,2,3,4 n 5....hik2

    teruskan usaha...

    ReplyDelete
  5. Buat Alif,
    Memang cantik. Terima kasih.. :)

    Buat Kak whitecappuccino,
    Hehe.. tau ramai yg suka bunga.. Tq tq...

    Buat Kak Kunang-kunang,
    Erm ada ke gabungan tu.. Nur tak perasan pun.

    Buat Kak UmmiRosma,
    Oh tu ke nama dia.. Nur memang tak tahu namanya.. Memang pokoknya berduri tapi bunganya cantik.

    Buat Kak Sal,
    Ni bukan pro Kak Sal.. Ni teknik cuba jaya.. Nur belum belajar @ pergi mana2 kursus fotografi pun. Tak layak lagi.. sebab baru je nak berjinak2 pegang kamera DSLR ni.
    Saje suka2 main dengan shutter..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...